Detingut l’home que va atacar amb un ganivet una dona a Montflorit

by | oct. 19, 2020 | Successos

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van detenir el passat divendres 16 a Manresa un home de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Manresa per un delicte de lesions que va provocar a una dona de Cerdanyola el passat dimecres 14 d’octubre. 

Els fets van succeir pels volts de les 21 h quan un home es va apropar a una dona a qui no coneixia de res i que passejava el seu gos per la zona de Montflorit i la va apunyalar. Tot seguit, l’home va fugir del lloc deixant la víctima ferida.

Els agents, quan van arribar al lloc, van atendre la víctima que va ser traslladada l’hospital. Tot seguit, es va organitzar un dispositiu coordinat amb la Policia Local de Cerdanyola amb l’objectiu de localitzar l’agressor. Els policies van localitzar algun objecte del detingut i diversos indicis.

Rastrejant les dades aconseguides, van ubicar l’home a Manresa, on l’han detingut aquest divendres. L’arrestat passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: