Atípic consens el que es va viure al Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra d’aquest 19 d’octubre, el segon en celebrar-se de forma telemàtica des de l’inici de la pandèmia. I és que tots els punts es van aprovar per unanimitat, destacant una bona entesa entre els tres grups representats al plenari de l’entitat: Gent per Bellaterra, ERC Bellaterra i Convergents.

La sessió es va poder seguir en directe per la pàgina de Facebook de l’EMD de Bellaterra a partir de les 20 h. El plenari va destacar per aprovar definitivament els canvis en la regulació del trànsit al carrer de Can Miró i la seva entrada a l’Autònoma, així com una proposta per la millora de la transparència i el bon govern a l’EMD. A més, es va aprovar una moció per donar suport al comerç local i promocionar-lo -tot i que el president de l’entitat va destacar que l’administració “no té capacitat de promoció del comerç local”-, així com una proposta d’intervenció contra els “botellots” a la zona esportiva del Turó de Sant Pau.

També es va donar suport a una moció per la suficiència financera dels ens locals, a fi de poder disposar del seu romanent de tresoreria. D’altra banda, al torn de precs i preguntes es va parlar de diferents temes d’interès pel barri, com el projecte de remodelació de la plaça del Pi, els agents cívics o la brossa al Pla dels Estels. 

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo a continuació: