[VÍDEO] Vídeo del Ple ordinari telemàtic d’octubre de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra

by | oct. 20, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Atípic consens el que es va viure al Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra d’aquest 19 d’octubre, el segon en celebrar-se de forma telemàtica des de l’inici de la pandèmia. I és que tots els punts es van aprovar per unanimitat, destacant una bona entesa entre els tres grups representats al plenari de l’entitat: Gent per Bellaterra, ERC Bellaterra i Convergents.

La sessió es va poder seguir en directe per la pàgina de Facebook de l’EMD de Bellaterra a partir de les 20 h. El plenari va destacar per aprovar definitivament els canvis en la regulació del trànsit al carrer de Can Miró i la seva entrada a l’Autònoma, així com una proposta per la millora de la transparència i el bon govern a l’EMD. A més, es va aprovar una moció per donar suport al comerç local i promocionar-lo -tot i que el president de l’entitat va destacar que l’administració “no té capacitat de promoció del comerç local”-, així com una proposta d’intervenció contra els “botellots” a la zona esportiva del Turó de Sant Pau.

També es va donar suport a una moció per la suficiència financera dels ens locals, a fi de poder disposar del seu romanent de tresoreria. D’altra banda, al torn de precs i preguntes es va parlar de diferents temes d’interès pel barri, com el projecte de remodelació de la plaça del Pi, els agents cívics o la brossa al Pla dels Estels. 

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: