[VÍDEO] Vídeo del Ple ordinari telemàtic d’octubre de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra

by | oct. 20, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Atípic consens el que es va viure al Ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra d’aquest 19 d’octubre, el segon en celebrar-se de forma telemàtica des de l’inici de la pandèmia. I és que tots els punts es van aprovar per unanimitat, destacant una bona entesa entre els tres grups representats al plenari de l’entitat: Gent per Bellaterra, ERC Bellaterra i Convergents.

La sessió es va poder seguir en directe per la pàgina de Facebook de l’EMD de Bellaterra a partir de les 20 h. El plenari va destacar per aprovar definitivament els canvis en la regulació del trànsit al carrer de Can Miró i la seva entrada a l’Autònoma, així com una proposta per la millora de la transparència i el bon govern a l’EMD. A més, es va aprovar una moció per donar suport al comerç local i promocionar-lo -tot i que el president de l’entitat va destacar que l’administració “no té capacitat de promoció del comerç local”-, així com una proposta d’intervenció contra els “botellots” a la zona esportiva del Turó de Sant Pau.

També es va donar suport a una moció per la suficiència financera dels ens locals, a fi de poder disposar del seu romanent de tresoreria. D’altra banda, al torn de precs i preguntes es va parlar de diferents temes d’interès pel barri, com el projecte de remodelació de la plaça del Pi, els agents cívics o la brossa al Pla dels Estels. 

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: