Sisè campionat del món consecutiu per l’escuderia Kawasaki i els germans Roda de Bellaterra

by | oct. 21, 2020 | Esports

Equip de Kawasaki celebrant l'or al sisè campionat mundial | Provec Racing

Nova victòria absoluta al Campionat del Món WorldSBK de Superbikes per a l’escuderia Kawasaki, gestionada a Espanya per l’empresa de Bellaterra Provec Racing. Un èxit mundial que arriba per sisena vegada consecutiva pels germans bellaterrencs Biel i Guim Roda, encarregats de Provec. Alhora, és la setena victòria en la seva història.

El primer dels podis va arribar al 2013, amb el pilot anglès Tom Sykes, i des de llavors, amb l’única excepció de la victòria de Sylvain Guintoli per Aprilia l’any següent, no han deixat de guanyar títols. Alhora, tots els altres campionats han sigut a mans del britànic Jonathan Rea.

Jonathan Rea mostra els seus sis anells de campió al campionat del món de Superbikes | Provec Racing

La fita va arribar el passat dissabte 17 d’octubre a Estoril (Portugal), en un campionat mundial marcat per la pandèmia de COVID-19. Tot i això, Rea va aconseguir el primer lloc del podi mundial en la primera carrera de 21 voltes, després de sortir quinzè a la graella de sortida. El seu company d’equip, Alex Lowes, va obtenir el sisè lloc. Per a Rea, però, es tracta de la victòria número 99 de la seva carrera, i només li queda una per arribar al centenar.

El pilot britànic va declarar que “ha sigut una temporada increïble” i va agrair a tot l’equip la seva tasca. “Enmig d’aquesta pandèmia l’esport sempre és a un segon lloc, però ens les hem arreglat per córrer”, va alegrar-se. Els germans Roda s’han mostrat també especialment contents amb la seva setena victòria.

Vols llegir més…?

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Una parella de Bellaterra torna a competir al París Dakar amb un nou vehicle especialitzat

Els bellaterrencs Jordi Queraltó i Petra Zemankova participaran el pròxim mes de gener a la 44a edició del Ral·li París – Dakar. El tàndem Queraltó – Zemánkova presenten des del concessionari Jeep de Sabadell la seva aposta pel ral·li més esperat pels amants del motor. La cursa se celebrarà del 2 al 14 de gener a Aràbia Saudita.

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: