A causa de la pandèmia i la seva evolució, el passat dijous 15 d’octubre es va suspendre de nou el servei als establiments d’hostaleria a Bellaterra i tota Catalunya. Des del Bar del Centre Cívic del Turó, però, han decidit oferir una sèrie de plats per emportar perquè els seus clients puguin seguir gaudint d’àpats “cuinats ‘a casa‘”.

L’oferta gastronòmica inclou fins a 10 plats diferents a 4 euros cadascun de cuina tradicional. La carta anirà variant cada setmana, i indiquen que el 95% del material que es fa servir és “100% reciclat, reciclable o biodegradable”.

Cartell del servei per emportar del Bar del Centre Cívic del Turó | Cedida

Tots aquells interessats en gaudir dels plats per emportar del Bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau, poden fer les seves comandes a través de WhatsApp o trucada al 612 42 87 67 o el 660 67 94 70, o bé a l’email info@turodesantpau.com.

La cuina estarà oberta de dilluns a divendres, de 12 a 16 h, els dissabtes i diumenges al migdia, i de dilluns a dissabte a la nit. D’altra banda, les comandes s’hauran d’anar a buscar al Centre Cívic del Turó, al carrer 9 núm. 69 del Turó de Sant Pau.

FOTO PORTADA: Un dels àpats del Bar del Centre Cívic | Cedida