La XIII Lliga d’Hivern de Pàdel del Club Bellaterra és a punt de començar, i des del club esportiu bellaterrenc criden a que tots els interessats i interessades hi participin. Tot i les dificultats de la pandèmia, des de l’entitat estan preparant i condicionant els espais amb les mesures de seguretat sanitària necessàries per garantir una participació sense contratemps.

El pròxim dilluns 26 d’octubre, des del Club Bellaterra tancaran les categories i explicaran als participants com han de procedir per a començar els partits, que s’allargaran fins a la primavera. Des de l’entitat conviden a participar a tothom i animen als que no han competit encara a sumar-se a la lliga.

Alhora, des del club bellaterrenc destaquen que l’organització de les categories i altres aspectes de la competició es decidiran en els propers dies. Per això, conviden a seguir les seves xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) o a donar-se d’alta en el seu newsletter a través de la web per estar al dia de les últimes informacions.

Per a inscripcions, us podeu dirigir directament a adriapadel@club-bellaterra.com.

CLUB BELLATERRA

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Web: www.club-bellaterra.com

Facebook: www.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twitter: twitter.com/clubbellaterra

Instagram: www.instagram.com/clubbellaterra/

FOTO PORTADA: Jugadors durant les 12 Hores de Pàdel | Toni Alfaro