Últimes places per la tretzena edició de la Lliga d’Hivern de Pàdel

by | oct. 22, 2020 | Comerços Amics, Esports

La XIII Lliga d’Hivern de Pàdel del Club Bellaterra és a punt de començar, i des del club esportiu bellaterrenc criden a que tots els interessats i interessades hi participin. Tot i les dificultats de la pandèmia, des de l’entitat estan preparant i condicionant els espais amb les mesures de seguretat sanitària necessàries per garantir una participació sense contratemps.

El pròxim dilluns 26 d’octubre, des del Club Bellaterra tancaran les categories i explicaran als participants com han de procedir per a començar els partits, que s’allargaran fins a la primavera. Des de l’entitat conviden a participar a tothom i animen als que no han competit encara a sumar-se a la lliga.

Alhora, des del club bellaterrenc destaquen que l’organització de les categories i altres aspectes de la competició es decidiran en els propers dies. Per això, conviden a seguir les seves xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) o a donar-se d’alta en el seu newsletter a través de la web per estar al dia de les últimes informacions.

Per a inscripcions, us podeu dirigir directament a adriapadel@club-bellaterra.com.

CLUB BELLATERRA

Adreça: plaça del Pi 3, 08193 Bellaterra, Barcelona

Telèfon: 93 580 25 42

E-Mail: elclub@club-bellaterra.com

Web: www.club-bellaterra.com

Facebook: www.facebook.com/CLUB.BELLATERRA/

Twitter: twitter.com/clubbellaterra

Instagram: www.instagram.com/clubbellaterra/

FOTO PORTADA: Jugadors durant les 12 Hores de Pàdel | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: