L’administració bellaterrenca tallarà aquest dissabte el trànsit a la part central de la carretera BV-1414 pel perill de caiguda de tres arbres. En un comunicat, l’entitat indica que es farà per “l’important risc de caiguda a la carretera” de tres pins a causa de la seva inclinació.

La via estarà tallada entre les 7 i les 15 h, segons preveu l’EMD, a l’altura del carrer Octavi Bruix, en la cruïlla del qual es troben els tres arbres. Malgrat els treballs, assegura, els veïns del final del carrer tindran garantit l’accés als seus garatges.

Com a itineraris alternatius, l’EMD indica que per anar a Sant Cugat cal tombar al carrer Casas i Amigó i arribar fins al Camí Antic; allà caldrà agafar el carrer Terranova, que permetrà tornar de nou a la carretera. Per la seva banda, en direcció Sabadell, els vehicles s’hauran de desviar pel carrer Terranova fins al Camí Antic, seguir per Pin i Soler i reincorporar-se a la BV-1414 a l’altura de la rotonda de La Vall.

Els tres pins inclinats amb perill de caure | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: L’EMD tallarà la carretera de les 7 a les 15 h | EMD Bellaterra