L’EMD tallarà el trànsit a la carretera aquest dissabte

by | oct. 23, 2020 | Mobilitat, Societat

L'EMD tallarà la carretera de les 7 a les 15 h | EMD Bellaterra

L’administració bellaterrenca tallarà aquest dissabte el trànsit a la part central de la carretera BV-1414 pel perill de caiguda de tres arbres. En un comunicat, l’entitat indica que es farà per “l’important risc de caiguda a la carretera” de tres pins a causa de la seva inclinació.

La via estarà tallada entre les 7 i les 15 h, segons preveu l’EMD, a l’altura del carrer Octavi Bruix, en la cruïlla del qual es troben els tres arbres. Malgrat els treballs, assegura, els veïns del final del carrer tindran garantit l’accés als seus garatges.

Com a itineraris alternatius, l’EMD indica que per anar a Sant Cugat cal tombar al carrer Casas i Amigó i arribar fins al Camí Antic; allà caldrà agafar el carrer Terranova, que permetrà tornar de nou a la carretera. Per la seva banda, en direcció Sabadell, els vehicles s’hauran de desviar pel carrer Terranova fins al Camí Antic, seguir per Pin i Soler i reincorporar-se a la BV-1414 a l’altura de la rotonda de La Vall.

Els tres pins inclinats amb perill de caure | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: L’EMD tallarà la carretera de les 7 a les 15 h | EMD Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: