Els i les integrants del Taller de Famílies de la Parròquia de la Santa Creu tornen a cridar a la participació dels bellaterrencs i bellaterrenques al Pessebre Vivent de Nadal, tot i la COVID-19. Des de l’agrupació, però, destaquen que a causa de les mesures de seguretat, l’obra serà gravada i projectada com a pel·lícula.

La projecció es preveu fer durant la Missa del Pollet i la Missa del Gall, el 24 de desembre. A causa de les mesures sanitàries, però, les gravacions es faran durant 4 dissabtes diferents, els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre per tal de no aplegar més de 6 persones.

Cartell de la convocatoria | Taller de Families

“El més important és no deixar de fer-ho i celebrar el Nadal amb l’esperit i l’il·lusió de sempre!” destaquen des del Taller. I recorden, alhora, que tots els interessats en participar poden trucar al 639 76 99 48 fins el 26 d’octubre, dia en què es tancarà la llista de participants.