Les famílies de la Parròquia criden a participar a un pessebre vivent digital

by | oct. 23, 2020 | Cultura

Pessebre Vivent de l'any 2019 | Toni Alfaro

Els i les integrants del Taller de Famílies de la Parròquia de la Santa Creu tornen a cridar a la participació dels bellaterrencs i bellaterrenques al Pessebre Vivent de Nadal, tot i la COVID-19. Des de l’agrupació, però, destaquen que a causa de les mesures de seguretat, l’obra serà gravada i projectada com a pel·lícula.

La projecció es preveu fer durant la Missa del Pollet i la Missa del Gall, el 24 de desembre. A causa de les mesures sanitàries, però, les gravacions es faran durant 4 dissabtes diferents, els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre per tal de no aplegar més de 6 persones.

Cartell de la convocatoria | Taller de Families

“El més important és no deixar de fer-ho i celebrar el Nadal amb l’esperit i l’il·lusió de sempre!” destaquen des del Taller. I recorden, alhora, que tots els interessats en participar poden trucar al 639 76 99 48 fins el 26 d’octubre, dia en què es tancarà la llista de participants.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: