Les famílies de la Parròquia criden a participar a un pessebre vivent digital

by | oct. 23, 2020 | Cultura

Pessebre Vivent de l'any 2019 | Toni Alfaro

Els i les integrants del Taller de Famílies de la Parròquia de la Santa Creu tornen a cridar a la participació dels bellaterrencs i bellaterrenques al Pessebre Vivent de Nadal, tot i la COVID-19. Des de l’agrupació, però, destaquen que a causa de les mesures de seguretat, l’obra serà gravada i projectada com a pel·lícula.

La projecció es preveu fer durant la Missa del Pollet i la Missa del Gall, el 24 de desembre. A causa de les mesures sanitàries, però, les gravacions es faran durant 4 dissabtes diferents, els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre per tal de no aplegar més de 6 persones.

Cartell de la convocatoria | Taller de Families

“El més important és no deixar de fer-ho i celebrar el Nadal amb l’esperit i l’il·lusió de sempre!” destaquen des del Taller. I recorden, alhora, que tots els interessats en participar poden trucar al 639 76 99 48 fins el 26 d’octubre, dia en què es tancarà la llista de participants.

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: