Les famílies de la Parròquia criden a participar a un pessebre vivent digital

by | oct. 23, 2020 | Cultura

Pessebre Vivent de l'any 2019 | Toni Alfaro

Els i les integrants del Taller de Famílies de la Parròquia de la Santa Creu tornen a cridar a la participació dels bellaterrencs i bellaterrenques al Pessebre Vivent de Nadal, tot i la COVID-19. Des de l’agrupació, però, destaquen que a causa de les mesures de seguretat, l’obra serà gravada i projectada com a pel·lícula.

La projecció es preveu fer durant la Missa del Pollet i la Missa del Gall, el 24 de desembre. A causa de les mesures sanitàries, però, les gravacions es faran durant 4 dissabtes diferents, els dies 7, 14, 21 i 28 de novembre per tal de no aplegar més de 6 persones.

Cartell de la convocatoria | Taller de Families

“El més important és no deixar de fer-ho i celebrar el Nadal amb l’esperit i l’il·lusió de sempre!” destaquen des del Taller. I recorden, alhora, que tots els interessats en participar poden trucar al 639 76 99 48 fins el 26 d’octubre, dia en què es tancarà la llista de participants.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: