“El Grup Escolta de Bellaterra duem a terme activitats socioeducatives en el lleure per aquells infants que vulguin destinar part del seu temps a l’aprenentatge individual i col·lectiu, i gaudir grans moments amb la resta de l’agrupament.

Cada dissabte realitzem el Cau de 16:30 a 19:30, també al llarg del curs fem descobertes, excursions, i campaments. Treballem per tal que els valors del Cau es vegin sempre reflectits en totes aquestes experiències que vivim i que ens fan créixer com a persones.

El companyerisme, la solidaritat i l’empatia són alguns dels valors que més ens importen i que intentem transmetre, tant de manera interna com externa a l’agrupament. Degut a la situació actual ens hem hagut d’adaptar perquè tot funcioni correctament.

Ens distribuïm pel cau i arreu del poble per tenir més espai i així gaudir amb tranquil·litat de les activitats. De la mateixa manera, desinfectem totes les zones on passen els infants per així vetllar per la salut d’aquests i de la resta de les persones.”

Per a contactar amb l’entitat, només heu d’enviar un email a grupescoltabellaterra@gmail.com.

Grup Escolta Bellaterra