El Grup Escolta o “Cau” de Bellaterra es presenta un any més

by | oct. 26, 2020 | Espai d'Entitats

Una reunió del Grup Escolta Bellaterra | GEB

“El Grup Escolta de Bellaterra duem a terme activitats socioeducatives en el lleure per aquells infants que vulguin destinar part del seu temps a l’aprenentatge individual i col·lectiu, i gaudir grans moments amb la resta de l’agrupament.

Cada dissabte realitzem el Cau de 16:30 a 19:30, també al llarg del curs fem descobertes, excursions, i campaments. Treballem per tal que els valors del Cau es vegin sempre reflectits en totes aquestes experiències que vivim i que ens fan créixer com a persones.

El companyerisme, la solidaritat i l’empatia són alguns dels valors que més ens importen i que intentem transmetre, tant de manera interna com externa a l’agrupament. Degut a la situació actual ens hem hagut d’adaptar perquè tot funcioni correctament.

Ens distribuïm pel cau i arreu del poble per tenir més espai i així gaudir amb tranquil·litat de les activitats. De la mateixa manera, desinfectem totes les zones on passen els infants per així vetllar per la salut d’aquests i de la resta de les persones.”

Per a contactar amb l’entitat, només heu d’enviar un email a grupescoltabellaterra@gmail.com.

Grup Escolta Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: