Nova jornada de donació de sang ben a prop de Bellaterra

by | oct. 27, 2020 | Societat

Un donant de sang | Banc de Sang

El Banc de Sang tornarà a visitar Cerdanyola del Vallès aquest dimecres 28 d’octubre al Teatre Ateneu. L’horari serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Recorda que ara per donar sang cal reservar hora a donarsang.gencat.cat

Mesures de seguretat pel coronavirus

El procés de donació s’ha adaptat per garantir la seguretat dels donants davant el coronavirus. Així, caldrà rervervar l’hora al web del Banc de Sang.

A més, el servei facilitarà el rentat de mans dels donants i els entregarà una mascareta de protecció. Els professionals del Banc de Sang també portaran mascareta i guants i entregaran un bolígraf d’un sol ús als usuaris per emplenar el qüestionari.

El Banc de Sang recorda que  el coronavirus no es pot transmetre per la sang, només per via respiratòria, i en aquest sentit ni la donació de sang ni la transfusió suposen cap risc per a donant ni pacient.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: