El Banc de Sang tornarà a visitar Cerdanyola del Vallès aquest dimecres 28 d’octubre al Teatre Ateneu. L’horari serà de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Recorda que ara per donar sang cal reservar hora a donarsang.gencat.cat

Mesures de seguretat pel coronavirus

El procés de donació s’ha adaptat per garantir la seguretat dels donants davant el coronavirus. Així, caldrà rervervar l’hora al web del Banc de Sang.

A més, el servei facilitarà el rentat de mans dels donants i els entregarà una mascareta de protecció. Els professionals del Banc de Sang també portaran mascareta i guants i entregaran un bolígraf d’un sol ús als usuaris per emplenar el qüestionari.

El Banc de Sang recorda que  el coronavirus no es pot transmetre per la sang, només per via respiratòria, i en aquest sentit ni la donació de sang ni la transfusió suposen cap risc per a donant ni pacient.