La Unió de Veïns de Bellaterra organitzarà una nova reunió informativa entre els seus socis sobre l’autoconsum elèctric. La trobada virtual es farà el pròxim dilluns 2 de novembre a les 19.30 h, i tindrà com a objectiu informar sobre les possibilitats de la instal·lació de plaques solars i el seu rendiment.

La xerrada comptarà amb la participació de diferents socis que ja compten amb instal·lacions fotovoltaiques a les seves llars, a més d’experts de l’empresa Hola Luz i el Col·lectiu Solar. Des d’aquest últim ja es va impulsar la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les cases de Bellaterra durant l’any passat.

La reunió s’engloba en el projecte Bellaterra + Sostenible 2030, que té la intenció de millorar la sostenibilitat del poble al llarg dels pròxims anys.

Per a més informació podeu visitar la web de la Unió de Veïns.

FOTO PORTADA: Cartell de la sessió | Unió de Veïns