La Vall recull 63 cabelleres pels malalts de càncer

by | oct. 28, 2020 | Societat

Alumnes de La Vall sostenen els cabells que els hi han tallat per fer les perruques | La Vall

Les alumnes i mestres de l’escola La Vall de Bellaterra van recaptar fins a 63 cabelleres en una nova edició de la tallada de cabell solidària. L’activitat es produeix cada any en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebrava aquest 19 d’octubre.

Les cabelleres s’enviaran a la fundació Oncovallès per a fer perruques gratuïtes pels malalts de càncer. Una iniciativa que ja fa anys que dura i que vol ajudar de forma desinteressada a aquells que pateixen la malaltia.

Des de l’escola van voler agrair la col·laboració i la iniciativa tant de les alumnes i mestres com d’altres col·laboradors i col·laboradores externs al centre.

FOTO PORTADA: Alumnes de La Vall sostenen els cabells que els hi han tallat per fer les perruques | La Vall

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: