La Vall recull 63 cabelleres pels malalts de càncer

by | oct. 28, 2020 | Societat

Alumnes de La Vall sostenen els cabells que els hi han tallat per fer les perruques | La Vall

Les alumnes i mestres de l’escola La Vall de Bellaterra van recaptar fins a 63 cabelleres en una nova edició de la tallada de cabell solidària. L’activitat es produeix cada any en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebrava aquest 19 d’octubre.

Les cabelleres s’enviaran a la fundació Oncovallès per a fer perruques gratuïtes pels malalts de càncer. Una iniciativa que ja fa anys que dura i que vol ajudar de forma desinteressada a aquells que pateixen la malaltia.

Des de l’escola van voler agrair la col·laboració i la iniciativa tant de les alumnes i mestres com d’altres col·laboradors i col·laboradores externs al centre.

FOTO PORTADA: Alumnes de La Vall sostenen els cabells que els hi han tallat per fer les perruques | La Vall

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: