Detenen empresaris i personalitats vallesanes investigant el finançament del Procés

by | oct. 29, 2020 | Societat

Exterior del domicili d'un dels investigats durant l'escorcoll | ACN / Mar Martí

Aquest dimecres 28 d’octubre es van produir diferents detencions per part de la Guardia Civil a personalitats relacionades amb el procés independentista. Bona part dels fins a 21 detinguts es concentren al Vallès, i estarien sent investigats per col·laboració per desviar fons públics a Bèlgica pel Procés.

En concret, i segons declarava el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), es van fer fins a 31 entrades i escorcolls a diferents indrets de Catalunya. Entre els investigats hi ha el cap de l’oficina de Puigdemont a Waterloo, Josep Lluís Alay, de Sant Cugat del Vallès, que va quedar en llibertat amb càrrecs.

També es va detenir a David Madí, de Sant Quirze del Vallès, i Oriol Soler, empresari originari de Ripollet. Alhora, es van fer escorcolls també a Montcada i Reixach. Es preveu que els investigats declarin davant el jutge aquest divendres.

Els càrrecs que s’imputen als detinguts són delictes de prevaricació, malversació i blanqueig de capitals per desviaments de fons de la Diputació de Barcelona. També, però, s’hi afegeix un delicte de desordres públics, ja que des del TSJC s’apunta la relació dels detinguts amb Tsunami Democràtic.

FOTO PORTADA: Exterior del domicili d’un dels investigats durant l’escorcoll | ACN / Mar Martí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: