Detenen empresaris i personalitats vallesanes investigant el finançament del Procés

by | oct. 29, 2020 | Societat

Exterior del domicili d'un dels investigats durant l'escorcoll | ACN / Mar Martí

Aquest dimecres 28 d’octubre es van produir diferents detencions per part de la Guardia Civil a personalitats relacionades amb el procés independentista. Bona part dels fins a 21 detinguts es concentren al Vallès, i estarien sent investigats per col·laboració per desviar fons públics a Bèlgica pel Procés.

En concret, i segons declarava el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), es van fer fins a 31 entrades i escorcolls a diferents indrets de Catalunya. Entre els investigats hi ha el cap de l’oficina de Puigdemont a Waterloo, Josep Lluís Alay, de Sant Cugat del Vallès, que va quedar en llibertat amb càrrecs.

També es va detenir a David Madí, de Sant Quirze del Vallès, i Oriol Soler, empresari originari de Ripollet. Alhora, es van fer escorcolls també a Montcada i Reixach. Es preveu que els investigats declarin davant el jutge aquest divendres.

Els càrrecs que s’imputen als detinguts són delictes de prevaricació, malversació i blanqueig de capitals per desviaments de fons de la Diputació de Barcelona. També, però, s’hi afegeix un delicte de desordres públics, ja que des del TSJC s’apunta la relació dels detinguts amb Tsunami Democràtic.

FOTO PORTADA: Exterior del domicili d’un dels investigats durant l’escorcoll | ACN / Mar Martí

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: