Els empresaris d’hostaleria i estètica podran demanar una ajuda de fins a 1.500 euros pels tancaments decretats en els últims dies a causa de l’evolució de la pandèmia de coronavirus. Les ajudes han entrat en funcionament aquest dimecres 28 d’octubre i s’hauran de demanar en els pròxims dies.

Els pagaments per tancament, però, no es podran demanar aquest dijous, ja que durant les primeres hores de funcionament de la web aquesta s’ha col·lapsat. I és que s’ha sofert una allau de peticions després que la Generalitat de Catalunya anunciés que les ajudes s’aniran atorgant per ordre de demanda.

Alhora, les ajudes podran sol·licitar-se en els pròxims quinze dies, és a dir, fins el dimecres 11 de novembre. Uns imports que, segons indiquen alguns establiments, són clarament insuficients.

Per a més informació i sol·licitar les prestacions, podeu anar a aquest enllaç.

FOTO PORTADA: El restaurant Marcs de Bellaterra, anunciant que fa menjars per emportar | Toni Alfaro