EDITORIAL | “La taxa de rebrot es dispara”

by | oct. 30, 2020 | Editorial

El panorama canvia cada dia. El que es podia fer ahir, avui està prohibit. En el moment de tancar aquesta edició és 28 d’octubre de 2020 i sembla que un confinament parcial, de cap de setmana o total arribaran aviat.

Quedant-nos tots a casa el mes de març va quedar demostrat que la taxa de rebrot baixava en picat. Ara bé, potser aquesta vegada es podrà segmentar. Amb tot, encara hi ha moltes incògnites, però les paraules “toc de queda” i “confinament” han vingut per quedar-se en aquesta nova normalitat. L’objectiu final és intentar evitar el col·lapse als hospitals que ens portaria, sens dubte, a augmentar el nombre de defuncions.

“Tots ens movem ràpid, però el govern de Bellaterra va lent i tard”

En l’àmbit local l’EMD també es comprometia el passat 19 d’octubre a respondre “de manera dinàmica” a tot el que s’esdevingués. Però l’administració bellaterrenca ha tardat més de mig any en activar-se i, de fet, encara no ha fet res que es pugui palpar.

En la passada reunió política es va presentar (per part d’un grup de l’oposició!) una proposta de suport al comerç local. Ni va sortir de govern, ni s’hi han interessat els seus membres durant tot aquest temps.

Ens pesa dir que davant d’aquesta situació es repeteix, una vegada més, el “nosaltres en això no tenim la competència”, quan una bona actitud, humilitat, esforç i contacte proper serien el primer pas. 

FOTO: fotomuntatge on es veu el cau en representació de les associacions i el comerç de fons

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: