L’edició número 25 del BellaterraDiari en paper, sobre l’evolució de la COVID-19

by | nov. 2, 2020 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari d'octubre ja està arribant a les bústies | Redacció

BellaterraDiari arriba a la seva edició número 25 del paper en un moment d’incertesa a causa de les possibles restriccions que hauran d’adoptar les administracions a causa de la COVID-19. La primera de caire restrictiu general, però, ja és en marxa: el toc de queda nocturn, en un moment en què el risc de rebrot es dispara pels núvols.

Més enllà d’aquest tema, sobre el que hi trobareu un extens article a la nostra edició en paper, també incloem altres temes relacionats amb la COVID-19 i la seva evolució, com el tancament de bars i restaurants, o l’evolució de la situació a les escoles.

Al marge de l’evolució de la pandèmia, però, a l’edició d’octubre podreu trobar també com va ser el plenari a l’EMD de Bellaterra, com ha evolucionat el projecte de la plaça del Pi per a vianants o la convocatòria de noves eleccions al Parlament de Catalunya. D’altra banda, repassem com serà aquesta Castanyada atípica, així com l’arribada dels mil seguidors a l’Instagram del BellaterraDiari.

Per últim, i com sempre, podreu llegir-hi el nostre Editorial.

Trobareu l’edició en pdf del número 25 del BellaterraDiari en paper, d’octubre de 2020, a continuació:

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: