L’edició número 25 del BellaterraDiari en paper, sobre l’evolució de la COVID-19

by | nov. 2, 2020 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari d'octubre ja està arribant a les bústies | Redacció

BellaterraDiari arriba a la seva edició número 25 del paper en un moment d’incertesa a causa de les possibles restriccions que hauran d’adoptar les administracions a causa de la COVID-19. La primera de caire restrictiu general, però, ja és en marxa: el toc de queda nocturn, en un moment en què el risc de rebrot es dispara pels núvols.

Més enllà d’aquest tema, sobre el que hi trobareu un extens article a la nostra edició en paper, també incloem altres temes relacionats amb la COVID-19 i la seva evolució, com el tancament de bars i restaurants, o l’evolució de la situació a les escoles.

Al marge de l’evolució de la pandèmia, però, a l’edició d’octubre podreu trobar també com va ser el plenari a l’EMD de Bellaterra, com ha evolucionat el projecte de la plaça del Pi per a vianants o la convocatòria de noves eleccions al Parlament de Catalunya. D’altra banda, repassem com serà aquesta Castanyada atípica, així com l’arribada dels mil seguidors a l’Instagram del BellaterraDiari.

Per últim, i com sempre, podreu llegir-hi el nostre Editorial.

Trobareu l’edició en pdf del número 25 del BellaterraDiari en paper, d’octubre de 2020, a continuació:

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: