BellaterraDiari arriba a la seva edició número 25 del paper en un moment d’incertesa a causa de les possibles restriccions que hauran d’adoptar les administracions a causa de la COVID-19. La primera de caire restrictiu general, però, ja és en marxa: el toc de queda nocturn, en un moment en què el risc de rebrot es dispara pels núvols.

Més enllà d’aquest tema, sobre el que hi trobareu un extens article a la nostra edició en paper, també incloem altres temes relacionats amb la COVID-19 i la seva evolució, com el tancament de bars i restaurants, o l’evolució de la situació a les escoles.

Al marge de l’evolució de la pandèmia, però, a l’edició d’octubre podreu trobar també com va ser el plenari a l’EMD de Bellaterra, com ha evolucionat el projecte de la plaça del Pi per a vianants o la convocatòria de noves eleccions al Parlament de Catalunya. D’altra banda, repassem com serà aquesta Castanyada atípica, així com l’arribada dels mil seguidors a l’Instagram del BellaterraDiari.

Per últim, i com sempre, podreu llegir-hi el nostre Editorial.

Trobareu l’edició en pdf del número 25 del BellaterraDiari en paper, d’octubre de 2020, a continuació: