Aprovada una ajuda de 2.000 euros pels autònoms

by | nov. 4, 2020 | Societat

El Govern de la Generalitat va aprovar aquest dimarts destinar 20 milions més d’ajudes a autònoms per fer front a l’impacte de la pandèmia entre aquest col·lectiu.

La Generalitat calcula que se’n podran beneficiar uns 10.000 autònoms, que rebrien 2.000 euros en un pagament únic per “afavorir l’activitat econòmica”, segons va explicar en la roda de premsa la portaveu del Govern posterior al Consell Executiu, Meritxell Budó. Els requisits són tenir una base imposable igual o inferior a 35.000 euros i un rendiment net d’activitat dels tres primers trimestres d’aquest any no pot superar els 13.125 euros. A banda, cal estiguin donats d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms.

Les ajudes formen part d’un paquet de 102,6 milions d’euros, entre els quals hi ha, entre d’altres, 35 milions per a una pujada de tarifes per als sectors de la gent gran, la discapacitat i la infància i 40,5 MEUR per fer front a les sol·licituds de la Renda Garantida de Ciutadania.

Vols llegir més…?

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Els desitjos pel 2022: “volem una Bellaterra moderna”

Nou any, nous camins i molta esperança. Tot i que gairebé fa dos anys que el virus de la Covid-19 va capgirar les nostres vides, els principals desitjos dels bellaterrencs pel 2022 se centren que acabi la pandèmia per recuperar el contacte social: “tornar a abraçar-nos”, “que tornin els petons”, “que s’acabi la Covid-19” i “estar junts i bé”; apunten bellaterrencs, entre ells, infants.

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: