Vacunar-se contra la grip és enguany doblement important per la influència de la COVID-19. Així ho indiquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que durant els mesos de tardor està duent una campanya per la vacunació contra el virus de la grip.

A Bellaterra i Cerdanyola, la campanya va començar el 19 d’octubre i durarà fins el dimecres 11 de novembre, i es recomana a tota la població de risc que es vacuni, enguany més que mai. Unes vacunacions que es faran enguany a la Biblioteca Central de Cerdanyola, a la plaça d’Enric Granados, a causa de la gran ocupació dels CAP.

Per a fer-ho, aquest 2020 hi ha una nova mesura: cal demanar cita prèvia per a no provocar cues o aglomeracions. Per a demanar hora a través d’internet, ho podeu fer a aquest enllaç. També podeu fer-ho a través del telèfon 93 728 44 44.

Cartell de la campanya de vacunació a Cerdanyola | Salut

FOTO PORTADA: Una vacunació contra la grip | Cedida