Demana cita prèvia per vacunar-te de la grip

by | nov. 4, 2020 | Cerdanyola, Societat

Vacunar-se contra la grip és enguany doblement important per la influència de la COVID-19. Així ho indiquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que durant els mesos de tardor està duent una campanya per la vacunació contra el virus de la grip.

A Bellaterra i Cerdanyola, la campanya va començar el 19 d’octubre i durarà fins el dimecres 11 de novembre, i es recomana a tota la població de risc que es vacuni, enguany més que mai. Unes vacunacions que es faran enguany a la Biblioteca Central de Cerdanyola, a la plaça d’Enric Granados, a causa de la gran ocupació dels CAP.

Per a fer-ho, aquest 2020 hi ha una nova mesura: cal demanar cita prèvia per a no provocar cues o aglomeracions. Per a demanar hora a través d’internet, ho podeu fer a aquest enllaç. També podeu fer-ho a través del telèfon 93 728 44 44.

Cartell de la campanya de vacunació a Cerdanyola | Salut

FOTO PORTADA: Una vacunació contra la grip | Cedida

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: