Els Mossos d’Esquadra van posar fins a 34 sancions per saltar-se el confinament municipal durant el seu primer cap de setmana d’afectació a la zona de Bellaterra. El tancament dels municipis, que començava el passat divendres 30 d’octubre a les 6 del matí i va durar fins les 6 h del dilluns 2 de novembre, es va aplicar per limitar els desplaçaments a causa de la pujada de casos de coronavirus en les últimes setmanes.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, concretament al municipi de Bellaterra i Cerdanyola hi van haver fins a 23 denúncies per incomplir les mesures sanitàries entre el dissabte 31 i el diumenge 1 al municipi. Unes dades que impliquen respecte a les limitacions per part dels ciutadans.

També és el que va passar a Sant Cugat, segons indiquen des del TOT Sant Cugat. A la ciutat veïna hi van haver només 11 denúncies dels Mossos per no complir el confinament municipal, que es van fer des de 23 controls repartits a 6 punts d’entrada a la ciutat.

Les restriccions que limiten l’entrada i sortida dels municipis es repetiran aquest cap de setmana, entre les 6 del matí del divendres 6 i les 6 h del dilluns 9 de novembre. De moment, aquest cap de setmana hauria de ser l’últim de limitacions a la mobilitat entre municipis, ja que les mesures havien de durar 15 dies. Tot i això, la Generalitat encara no ha indicat si hi haurà pròrroga o no.

FOTO PORTADA: Mossos d’Esquadra durant un control a un vehicle a la primavera | Mossos d’Esquadra