Ple extraordinari a l’EMD de Bellaterra per canvis en algunes direccions de carrers

by | nov. 5, 2020 | Mobilitat, Política

El Centre Cívic de la plaça Maragall acull les oficines de l'EMD de Bellaterra | Toni Alfaro

L’EMD de Bellaterra ha anunciat que farà un nou plenari extraordinari pocs dies després de la celebració de la reunió ordinària del mes d’octubre. La nova trobada telemàtica dels partits bellaterrencs es farà aquest divendres 6 de novembre, a les 18h, i de nou es podrà seguir en directe pel Facebook de l’EMD.

La trobada versarà sobre diversos temes, entre els que destaquen canvis en la taxa de guals i la implantació d’una nova regulació sobre l’ocupació de sòl, subsòl i volada de la via pública per les empreses de subministrament energètic i d’aigua.

D’altra banda, també es preveu fer modificacions en les direccions dels carrers a l’àmbit de l’Escola Ramon Fuster de Bellaterra, tot i que encara es desconeixen exactament els detalls. En tot cas, es tractaria d’una aprovació inicial que hauria de tornar a passar per ple a partir del mes de gener.

A més d’això, a la reunió dels partits es preveu acordar una nova proposta per pacificar el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat. En aquest cas també es tractaria de canvis en les direccions dels carrers i número de carrils per via i seria una aprovació directe, que s’aplicaria més àgilment.

Finalment es debatrà la recuperació d’ofici d’un bé de domini públic, situat a la part alta de Bellaterra.Des del BellaterraDiari hem demanat ampliar més informació sobre cadascun dels temes que es tractaran a la reunió, tot i que l’administració s’ha negat a facilitar-la fins un cop succeït el ple.

Podeu llegir l’Ordre del Dia a continuació:

Ordre del Dia del Ple extraordinari de novembre de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: Edifici de l’EMD de Bellaterra | Redacció

Vols llegir més…?

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: