L’EMD de Bellaterra ha anunciat que farà un nou plenari extraordinari pocs dies després de la celebració de la reunió ordinària del mes d’octubre. La nova trobada telemàtica dels partits bellaterrencs es farà aquest divendres 6 de novembre, a les 18h, i de nou es podrà seguir en directe pel Facebook de l’EMD.

La trobada versarà sobre diversos temes, entre els que destaquen canvis en la taxa de guals i la implantació d’una nova regulació sobre l’ocupació de sòl, subsòl i volada de la via pública per les empreses de subministrament energètic i d’aigua.

D’altra banda, també es preveu fer modificacions en les direccions dels carrers a l’àmbit de l’Escola Ramon Fuster de Bellaterra, tot i que encara es desconeixen exactament els detalls. En tot cas, es tractaria d’una aprovació inicial que hauria de tornar a passar per ple a partir del mes de gener.

A més d’això, a la reunió dels partits es preveu acordar una nova proposta per pacificar el trànsit al Camí Antic de Sant Cugat. En aquest cas també es tractaria de canvis en les direccions dels carrers i número de carrils per via i seria una aprovació directe, que s’aplicaria més àgilment.

Finalment es debatrà la recuperació d’ofici d’un bé de domini públic, situat a la part alta de Bellaterra.Des del BellaterraDiari hem demanat ampliar més informació sobre cadascun dels temes que es tractaran a la reunió, tot i que l’administració s’ha negat a facilitar-la fins un cop succeït el ple.

Podeu llegir l’Ordre del Dia a continuació:

Ordre del Dia del Ple extraordinari de novembre de 2020 de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra | EMD Bellaterra

FOTO PORTADA: Edifici de l’EMD de Bellaterra | Redacció