Un veí agredeix, insulta i humilia a diferents treballadores de Bellaterra

by | nov. 5, 2020 | Successos

Comerços a la plaça del Pi | Toni Alfaro

Diferents incidents aïllats als comerços de la Plaça del Pi de Bellaterra durant els últims mesos. Es tracta de diversos successos que han generat insults, humiliacions i fins i tot una agressió a una treballadora d’un establiment bellaterrenc, per part de la mateixa persona.

El veí en qüestió viu a Bellaterra des de fa aproximadament un any i ha tingut actuacions incíviques des d’abans del confinament, fins al punt de generar preocupació i por entre alguns negocis. I és que, durant mesos, ha tingut problemes pel seu comportament a fins a 4 establiments diferents.

Si bé els problemes han variat segons cada establiment, en tots els casos les faltes de respecte i els crits han estat la tònica habitual, normalment després que li cridessin l’atenció per no emprar la mascareta. En un altre cas, una treballadora va ser humiliada mentre el veí li gravava els pits i el cos amb el seu telèfon mòbil. El cas més greu va arribar, però, quan el mateix veí va agredir físicament a una altra treballadora d’un altre establiment mentre feia la seva feina.

La preocupació ha fet que fins i tot el president de l‘EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, hagi visitat els diferents comerços per advertir-los. Una situació que semblava irreversible per la creença que el veí disposava d’immunitat al tenir passaport diplomàtic i pertànyer a la Família Reial Saudita, “Al Saüd” de l’Aràbia Saudita. Segons la cadena Al Jazeera: “Actualment la família reial saudita està formada per uns 25.000 membres, dels quals uns 200 són prínceps de gran influència”.

Tanmateix, des de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra afirmen que aquest veí no ha tingut mai immunitat i que s’hi podrà actuar amb la mateixa contundència que amb altres persones. Deixen clar que, si incompleix qualsevol llei o reglament se li aplicarà el mateix tracte que a qualsevol altra persona. Tot i així, de moment no s’ha fet efectiva cap denúncia per part de les afectades.

FOTO PORTADA: Comerços a la plaça del Pi | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nous incidents de conducta a la pastisseria i forn Bonaparte de Bellaterra - BellaterraDiari - […] incidents de conducta a la cafeteria i forn Bonaparte de Bellaterra. El mateix veí que ja el mes de…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: