La consellera de Salut, Alba Vergés, ha donat per feta la pròrroga del toc de queda per quinze dies més. La mesura, que restringeix la mobilitat entre les 22 h i les 6 h, havia de finalizar aquest dilluns 9 d’octubre. “Continuarà segur”, ha dit en declaracions a Ràdio 4, al temps que ha apuntat que s’allargaria per 15 dies més.

De la mateixa manera ha afirmat que miraran “de quina manera es prorroguen” la resta de mesures restrictives. En ser preguntada sobre la possibilitat d’una obertura parcial de la restauració, per exemple les terrasses, no ho ha descartat però ha alertat que “no es pot córrer”.

D’altra banda, ha augurat un Nadal “molt complicat” pel que fa a la situació epidemiològica. Ha dit que els grans dinars s’hauran d'”evitar del tot” i ha instat a fer trobades reduïdes i espaiades en els dies.

FOTO PORTADA: Una patrulla nocturna dels Mossos | Mossos d’Esquadra