S’allargarà el toc de queda nocturn durant quinze dies més

by | nov. 6, 2020 | Societat

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha donat per feta la pròrroga del toc de queda per quinze dies més. La mesura, que restringeix la mobilitat entre les 22 h i les 6 h, havia de finalizar aquest dilluns 9 d’octubre. “Continuarà segur”, ha dit en declaracions a Ràdio 4, al temps que ha apuntat que s’allargaria per 15 dies més.

De la mateixa manera ha afirmat que miraran “de quina manera es prorroguen” la resta de mesures restrictives. En ser preguntada sobre la possibilitat d’una obertura parcial de la restauració, per exemple les terrasses, no ho ha descartat però ha alertat que “no es pot córrer”.

D’altra banda, ha augurat un Nadal “molt complicat” pel que fa a la situació epidemiològica. Ha dit que els grans dinars s’hauran d'”evitar del tot” i ha instat a fer trobades reduïdes i espaiades en els dies.

FOTO PORTADA: Una patrulla nocturna dels Mossos | Mossos d’Esquadra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: