El Centre Cívic acollirà la campanya de vacunació de la grip

by | nov. 10, 2020 | Societat

El Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall | Toni Alfaro

La campanya de vacunació de la grip és enguany més important que mai. Segons indiquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la incidència de la COVID-19 fa que sigui especialment rellevant que hi hagi la mínima possibilitat de contagi pel virus de la grip.

Per això, Salut ha impulsat una campanya de vacunacions que es desenvolupin fora dels centres d’atenció primària, en espais municipals alternatius. A Bellaterra, la campanya de vacunació de la grip es farà al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall.

Aquells i aquelles que hagin de posar-se la vacuna (especialment, la població de risc per edat o malalties cròniques) ho podran fer al bell mig del poble, del 16 al 27 de novembre. Podran anar-hi els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13.30 h, i els dimarts i dijous de 14.30 a 19 h.

Per a programar les vacunacions, els veïns i veïnes hauran de demanar cita prèvia al taulell del Centre Cívic, o bé trucar al número de telèfon 616838783.

FOTO PORTADA: Les vacunacions de la grip a Bellaterra es faran enguany al Centre Cívic de la plaça Maragall | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: