La campanya de vacunació de la grip és enguany més important que mai. Segons indiquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la incidència de la COVID-19 fa que sigui especialment rellevant que hi hagi la mínima possibilitat de contagi pel virus de la grip.

Per això, Salut ha impulsat una campanya de vacunacions que es desenvolupin fora dels centres d’atenció primària, en espais municipals alternatius. A Bellaterra, la campanya de vacunació de la grip es farà al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall.

Aquells i aquelles que hagin de posar-se la vacuna (especialment, la població de risc per edat o malalties cròniques) ho podran fer al bell mig del poble, del 16 al 27 de novembre. Podran anar-hi els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13.30 h, i els dimarts i dijous de 14.30 a 19 h.

Per a programar les vacunacions, els veïns i veïnes hauran de demanar cita prèvia al taulell del Centre Cívic, o bé trucar al número de telèfon 616838783.

FOTO PORTADA: Les vacunacions de la grip a Bellaterra es faran enguany al Centre Cívic de la plaça Maragall | Toni Alfaro