El Centre Cívic acollirà la campanya de vacunació de la grip

by | nov. 10, 2020 | Societat

El Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall | Toni Alfaro

La campanya de vacunació de la grip és enguany més important que mai. Segons indiquen des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la incidència de la COVID-19 fa que sigui especialment rellevant que hi hagi la mínima possibilitat de contagi pel virus de la grip.

Per això, Salut ha impulsat una campanya de vacunacions que es desenvolupin fora dels centres d’atenció primària, en espais municipals alternatius. A Bellaterra, la campanya de vacunació de la grip es farà al Centre Cívic de Bellaterra, a la plaça Maragall.

Aquells i aquelles que hagin de posar-se la vacuna (especialment, la població de risc per edat o malalties cròniques) ho podran fer al bell mig del poble, del 16 al 27 de novembre. Podran anar-hi els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13.30 h, i els dimarts i dijous de 14.30 a 19 h.

Per a programar les vacunacions, els veïns i veïnes hauran de demanar cita prèvia al taulell del Centre Cívic, o bé trucar al número de telèfon 616838783.

FOTO PORTADA: Les vacunacions de la grip a Bellaterra es faran enguany al Centre Cívic de la plaça Maragall | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: