Una bellaterrenca fa un mercadet “garage sale” per canvi de domicili

by | nov. 11, 2020 | Classificats

Els "garage sale" són mercadets particulars per vendre objectes personals | Cedida

Una veïna de Bellaterra ha engegat un mercadet d’objectes de segona màper a repartir-los entre el veïnat a causa del seu trasllat. Per a organitzar l’adquisició dels diferents articles, ha obert un canal de Telegram en el que podeu consultar tot el que ven i fer-vos amb allò que més us agradi.

El mercadet inclou tot tipus d’objectes, des de roba fins a mobles i altres articles personals de diferent mena de segona mà. Podreu adquirir allò que més us interessi fins el 24 de novembre.

Per a més informació, podeu entrar al canal de Telegram de la veïna, que us proporcionarà tota la informació que necessiteu per a decidir què us interessa més: https://t.me/Bellaterrasale.

Vols llegir més…?

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Un veí bellaterrenc vol llogar una casa o annex de casa a Bellaterra per a ell sol. Bellaterrenc de tota la vida, jove i de confiança vol seguir vivint a la zona i s’ofereix com a candidat per a persones que disposin d’un espai addicional on viure. “Bon pagador i de confiança”, vol un lloguer “senzill però bonic” per a només una persona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: