Isabel Hernández-Bronchud, coneguda musicalment com a Izah, va treure un nou single a finals del mes d’octubre. La cantant de Bellaterra d’origen anglès va llençar la seva cançó “Love Me better” el 29 d’octubre, poc més d’un mes després del llançament d’una altra cançó: “Ponlo en On”, que ha suposat tot un èxit.

El nou tema suposa una immersió dins el món dels ballrooms, espais de reivindicació i refugi des de fa dècades per la comunitat LGTBI. La música ha estat produïda per la productora RedMojo, que ha treballat amb altres cantants d’èxit, com Madonna i Lola Índigo, alhora que el videoclip ha estat dirigit per Joan Gal.

El vídeo del nou single de la bellaterrenca ha estat filmat almenys parcialment a uns famosos estudis de gravació de La Sagrera, a Barcelona, i ja acumula més de 2.200 reproduccions a Youtube.

Podeu veure el vídeo a continuació: