La cantant bellaterrenca Izah publica el seu nou single “Love Me Better”

by | nov. 12, 2020 | Cultura

La bellaterrenca Izah, durant un concert | Facebook Izahmusic

Isabel Hernández-Bronchud, coneguda musicalment com a Izah, va treure un nou single a finals del mes d’octubre. La cantant de Bellaterra d’origen anglès va llençar la seva cançó “Love Me better” el 29 d’octubre, poc més d’un mes després del llançament d’una altra cançó: “Ponlo en On”, que ha suposat tot un èxit.

El nou tema suposa una immersió dins el món dels ballrooms, espais de reivindicació i refugi des de fa dècades per la comunitat LGTBI. La música ha estat produïda per la productora RedMojo, que ha treballat amb altres cantants d’èxit, com Madonna i Lola Índigo, alhora que el videoclip ha estat dirigit per Joan Gal.

El vídeo del nou single de la bellaterrenca ha estat filmat almenys parcialment a uns famosos estudis de gravació de La Sagrera, a Barcelona, i ja acumula més de 2.200 reproduccions a Youtube.

Podeu veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: