La cantant bellaterrenca Izah publica el seu nou single “Love Me Better”

by | nov. 12, 2020 | Cultura

La bellaterrenca Izah, durant un concert | Facebook Izahmusic

Isabel Hernández-Bronchud, coneguda musicalment com a Izah, va treure un nou single a finals del mes d’octubre. La cantant de Bellaterra d’origen anglès va llençar la seva cançó “Love Me better” el 29 d’octubre, poc més d’un mes després del llançament d’una altra cançó: “Ponlo en On”, que ha suposat tot un èxit.

El nou tema suposa una immersió dins el món dels ballrooms, espais de reivindicació i refugi des de fa dècades per la comunitat LGTBI. La música ha estat produïda per la productora RedMojo, que ha treballat amb altres cantants d’èxit, com Madonna i Lola Índigo, alhora que el videoclip ha estat dirigit per Joan Gal.

El vídeo del nou single de la bellaterrenca ha estat filmat almenys parcialment a uns famosos estudis de gravació de La Sagrera, a Barcelona, i ja acumula més de 2.200 reproduccions a Youtube.

Podeu veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: