La cantant bellaterrenca Izah publica el seu nou single “Love Me Better”

by | nov. 12, 2020 | Cultura

La bellaterrenca Izah, durant un concert | Facebook Izahmusic

Isabel Hernández-Bronchud, coneguda musicalment com a Izah, va treure un nou single a finals del mes d’octubre. La cantant de Bellaterra d’origen anglès va llençar la seva cançó “Love Me better” el 29 d’octubre, poc més d’un mes després del llançament d’una altra cançó: “Ponlo en On”, que ha suposat tot un èxit.

El nou tema suposa una immersió dins el món dels ballrooms, espais de reivindicació i refugi des de fa dècades per la comunitat LGTBI. La música ha estat produïda per la productora RedMojo, que ha treballat amb altres cantants d’èxit, com Madonna i Lola Índigo, alhora que el videoclip ha estat dirigit per Joan Gal.

El vídeo del nou single de la bellaterrenca ha estat filmat almenys parcialment a uns famosos estudis de gravació de La Sagrera, a Barcelona, i ja acumula més de 2.200 reproduccions a Youtube.

Podeu veure el vídeo a continuació:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: