Els patinets elèctrics i segways hauran de circular a un màxim de 25 km/h

by | nov. 13, 2020 | Societat

Un usuari d'un servei comú de patinet elèctric | Pixabay

Els Vehicles de Mobilitat Personal, entre els quals hi ha els patinets elèctrics, comptaran amb regulació estatal per primera vegada en la història, en el marc de la reforma de la Llei sobre Tràfic, tal com avança l’agència EFE.

Així, els patinets elèctrics o els segways hauran de circular a una velocitat no inferior als 6 km/h i no superior als 25 km/h, a arreu de l’Estat. A més a més, cal destacar que es prohibeix la circulació d’aquests vehicles per les voreres o per zones de vianants. Tampoc podran circular per vies interurbanes, autopistes o autovies.

Els conductors d’aquesta mena de vehicles hauran de complir les mateixes obligacions que la resta de conductors, i no podran circular amb auriculars i podran ser sotmesos a controls d’alcoholèmia.

Aquesta normativa entrarà en vigor el 2 de gener de l’any 2021.

FOTO PORTADA: Un usuari d’un servei comú de patinet elèctric | Pixabay

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: