Els patinets elèctrics i segways hauran de circular a un màxim de 25 km/h

by | nov. 13, 2020 | Societat

Un usuari d'un servei comú de patinet elèctric | Pixabay

Els Vehicles de Mobilitat Personal, entre els quals hi ha els patinets elèctrics, comptaran amb regulació estatal per primera vegada en la història, en el marc de la reforma de la Llei sobre Tràfic, tal com avança l’agència EFE.

Així, els patinets elèctrics o els segways hauran de circular a una velocitat no inferior als 6 km/h i no superior als 25 km/h, a arreu de l’Estat. A més a més, cal destacar que es prohibeix la circulació d’aquests vehicles per les voreres o per zones de vianants. Tampoc podran circular per vies interurbanes, autopistes o autovies.

Els conductors d’aquesta mena de vehicles hauran de complir les mateixes obligacions que la resta de conductors, i no podran circular amb auriculars i podran ser sotmesos a controls d’alcoholèmia.

Aquesta normativa entrarà en vigor el 2 de gener de l’any 2021.

FOTO PORTADA: Un usuari d’un servei comú de patinet elèctric | Pixabay

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: