El Gran Recapte d’Aliments 2020 ja ha començat. Enguany, la iniciativa per a recaptar aliments per a les persones més necessitades per la temporada de Nadal, s’inicia adaptant-se a les distàncies socials i a les restriccions de la pandèmia de COVID-19.

Per això, des de l’organització central del Gran Recapte encoratgen més que mai a la ciutadania a col·laborar, aquest cop mitjançant la seva pàgina web. Tot i això, també es podrà seguir donant menjar als supermercats de tota Catalunya gràcies als voluntaris que hi participen.

En el cas del supermercat Condis de Bellaterra, els voluntaris participaran només el cap de setmana, però es poden seguir fent donacions al llarg de tots els dies, fins el dissabte 21 de novembre.

FOTO PORTADA: Els treballadors del Condis Bellaterra ja ajuden en el Gran Recapte | Redacció