Comença el Gran Recapte 2020

by | nov. 16, 2020 | Societat

Els treballadors del Condis Bellaterra ja ajuden en el Gran Recapte | Redacció

El Gran Recapte d’Aliments 2020 ja ha començat. Enguany, la iniciativa per a recaptar aliments per a les persones més necessitades per la temporada de Nadal, s’inicia adaptant-se a les distàncies socials i a les restriccions de la pandèmia de COVID-19.

Per això, des de l’organització central del Gran Recapte encoratgen més que mai a la ciutadania a col·laborar, aquest cop mitjançant la seva pàgina web. Tot i això, també es podrà seguir donant menjar als supermercats de tota Catalunya gràcies als voluntaris que hi participen.

En el cas del supermercat Condis de Bellaterra, els voluntaris participaran només el cap de setmana, però es poden seguir fent donacions al llarg de tots els dies, fins el dissabte 21 de novembre.

FOTO PORTADA: Els treballadors del Condis Bellaterra ja ajuden en el Gran Recapte | Redacció

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: