El torneig de pàdel solidari Força Miquel, organitzat per bellaterrencs, ha sigut nominat als PadelSpain World Padel Awards. L’associació dedicada a l’organització d’esdeveniments de pàdel ha inclòs al projecte de Bellaterra dins la categoria de “pàdel solidari“, per la seva tasca ajudant als malalts de malalties de la sang.

La iniciativa iniciada el 2012 celebra un torneig anual en què es recapten diners pel departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Un torneig que es va iniciar per recaptar fons per a Miquel Aydogan Maranges, que va morir als 10 anys, el 21 d’abril del 2013, víctima de la leucèmia.

Cartell del torneig Força Miquel | Força Miquel

El cas, però, es va convertir en una inspiració per recaptar diners per la recerca i la cura dels malalts de malalties de la sang, i es va transformar en un referent a Catalunya. I és que la iniciativa ha recaptat ja, en els seus primers 7 anys de vida, més de 196.000 euros pel departament d’Hematologia de l’hospital barceloní.

L’any passat, Força Miquel ja va obtenir el guardó a la trajectòria del pàdel solidari a la I Gala del Pàdel Català, de la Federació Catalana de Pàdel. Ara opta al reconeixement de PadelSpain, que podeu votar a la secció “Pádel solidario” en aquest enllaç.

FOTO PORTADA: Imatge de l’edició de 2016 del torneig Força Miquel | Cedida