El pàdel solidari de Força Miquel, candidat a un guardó del pàdel espanyol

by | nov. 17, 2020 | Esports

Imatge de l'edició de 2016 del torneig Força Miquel | Cedida

El torneig de pàdel solidari Força Miquel, organitzat per bellaterrencs, ha sigut nominat als PadelSpain World Padel Awards. L’associació dedicada a l’organització d’esdeveniments de pàdel ha inclòs al projecte de Bellaterra dins la categoria de “pàdel solidari“, per la seva tasca ajudant als malalts de malalties de la sang.

La iniciativa iniciada el 2012 celebra un torneig anual en què es recapten diners pel departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Un torneig que es va iniciar per recaptar fons per a Miquel Aydogan Maranges, que va morir als 10 anys, el 21 d’abril del 2013, víctima de la leucèmia.

Cartell del torneig Força Miquel | Força Miquel

El cas, però, es va convertir en una inspiració per recaptar diners per la recerca i la cura dels malalts de malalties de la sang, i es va transformar en un referent a Catalunya. I és que la iniciativa ha recaptat ja, en els seus primers 7 anys de vida, més de 196.000 euros pel departament d’Hematologia de l’hospital barceloní.

L’any passat, Força Miquel ja va obtenir el guardó a la trajectòria del pàdel solidari a la I Gala del Pàdel Català, de la Federació Catalana de Pàdel. Ara opta al reconeixement de PadelSpain, que podeu votar a la secció “Pádel solidario” en aquest enllaç.

FOTO PORTADA: Imatge de l’edició de 2016 del torneig Força Miquel | Cedida

Vols llegir més…?

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

Gairebé 1.500 participants en la cursa solidària per la Marató de TV3

passat diumenge, 19 de desembre, organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Ajuntament de Cerdanyola, en suport a la Marató de TV3. Enguany, la Marató ha anat dedicada a la salut mental; i s’ha aconseguit recaptar un total de 9 milions d’euros.

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba: “El pàdel serà un esport olímpic”

Arnau Riba, és l’únic Bellaterrenc i de fet, esportista de tot el Vallès Occidental que juga el Circuit Professional de Pàdel, el World Padel Tour. Avui parlem amb ell per entendre quina és la situació actual del pàdel, com ha aconseguit obtenir aquesta posició a escala mundial i conèixer les seves rutines d’entrenament.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: