L’avinguda Joan Fàbregas de Bellaterra va ser l’escenari d’un nou intent d’ocupació al poble, que aquest cop va ser frustrat pels Mossos d’Esquadra. Segons indiquen des del cos policial, el passat dijous 12 de novembre, a les 13h, sis persones van intentar ocupar una casa a la via, tot i que una trucada d’un dels veïns els va alertar i van poder impedir que s’hi instal·lessin.

Segons indiquen fonts veïnals, els individus van entrar al número 15 de l’avinguda fent-se passar per jardiners que anaven a arreglar el jardí de la propietat. Els agents, però, es van presentar i van desallotjar els presumptes ocupes. Els van identificar i els van deixar marxar en llibertat, resumeixen des del cos policial.

La policia de la Generalitat indica que més tard es va rebre avís d’un nou intent d’ocupació al mateix immoble, a les 14.30 h. Tot i així, quan van arribar, no van trobar ningú.

Des del cos policial indiquen que s’han obert diligències i s’ha posat a disposició del propietari fer denúncia. Els veïns, per la seva banda, afegeixen que aquesta propietat fa anys que es manté buida.