Reobertures en una desescalada per trams a partir del 23 de novembre

by | nov. 17, 2020 | Societat

Un cafè a la terrassa del Bar del Club Bellaterra | Redacció

El Govern prepara un pla per reobrir activitats a partir del 23 de novembre per trams que tindran una periodicitat de quinze dies, va avançar la consellera de Salut, Alba Vergés, aquest dilluns.

El pla es compartirà al llarg d’aquesta setmana amb els sectors implicats. En roda de premsa, els responsables sanitaris van defensar que es comencin a aixecar de forma progressiva les restriccions a partir de dilluns per la “bona tendència” de les dades de contagis dels últims dies, tot i que no s’hauran assolit tots els objectius marcats, sobretot en l’ocupació de les UCI.

Vergés ha assenyalat que, tot i que fa uns dies Catalunya va superar el pic de contagis de la segona onada, encara no s’hi ha arribat pel que fa a l’impacte assistencial.

Entre els sectors que reobriran de forma progressiva a partir del dilluns 23 es troba l’hostaleria, que ha patit especialment el tancament des del passat 16 d’octubre i podrà obrir al 30%. Les activitats que començaran amb la reobertura seran les que es facin a l’aire lliure, com les terrasses als bars i restaurants de les 6 a les 17 h.

També es tornaran a obrir equipaments culturals com teatres i cinemes, que podran tornar a l’activitat al 50% d’ocupació.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: