L’empresa de gestió de la línia de telèfon i internet, Telefonica, ha començat a canviar els cables antics de subministrament a Bellaterra. Aquest dijous, els operaris van començar els treballs a la plaça del Pi que, segons indicaven, han de finalitzar aquest divendres.

La feina no provocarà un tall total de trànsit, tot i que sí que ocuparà un carril a la sortida de la plaça del Pi cap a l’avinguda Josep Maria Marcet. Els mateixos operaris s’encarreguen de regular el pas de vehicles per aquell carril.

La tasca no ha de comportar inicialment cap tall en el subministrament telefònic, ja que es tracta de retirar cables que ja no estan en funcionament. Els mateixos treballs implicaran també la inclusió de nous cables per mantenir la qualitat del servei.

Els treballs han consistit en extreure el cablejat antic i instal·lar-ne un de nou | Toni Alfaro