Telefonica canvia els cables de subministrament telefònic a Bellaterra

by | nov. 20, 2020 | Societat

Operaris de Telefonica, durant els treballs | Toni Alfaro

L’empresa de gestió de la línia de telèfon i internet, Telefonica, ha començat a canviar els cables antics de subministrament a Bellaterra. Aquest dijous, els operaris van començar els treballs a la plaça del Pi que, segons indicaven, han de finalitzar aquest divendres.

La feina no provocarà un tall total de trànsit, tot i que sí que ocuparà un carril a la sortida de la plaça del Pi cap a l’avinguda Josep Maria Marcet. Els mateixos operaris s’encarreguen de regular el pas de vehicles per aquell carril.

La tasca no ha de comportar inicialment cap tall en el subministrament telefònic, ja que es tracta de retirar cables que ja no estan en funcionament. Els mateixos treballs implicaran també la inclusió de nous cables per mantenir la qualitat del servei.

Els treballs han consistit en extreure el cablejat antic i instal·lar-ne un de nou | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: