Telefonica canvia els cables de subministrament telefònic a Bellaterra

by | nov. 20, 2020 | Societat

Operaris de Telefonica, durant els treballs | Toni Alfaro

L’empresa de gestió de la línia de telèfon i internet, Telefonica, ha començat a canviar els cables antics de subministrament a Bellaterra. Aquest dijous, els operaris van començar els treballs a la plaça del Pi que, segons indicaven, han de finalitzar aquest divendres.

La feina no provocarà un tall total de trànsit, tot i que sí que ocuparà un carril a la sortida de la plaça del Pi cap a l’avinguda Josep Maria Marcet. Els mateixos operaris s’encarreguen de regular el pas de vehicles per aquell carril.

La tasca no ha de comportar inicialment cap tall en el subministrament telefònic, ja que es tracta de retirar cables que ja no estan en funcionament. Els mateixos treballs implicaran també la inclusió de nous cables per mantenir la qualitat del servei.

Els treballs han consistit en extreure el cablejat antic i instal·lar-ne un de nou | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: