Recollits vora 30.000 euros al Condis Bellaterra pel Gran Recapte

by | nov. 23, 2020 | Societat

L'espai de recollida de menjar per a Caritas al supermercat | Laia TR

El supermercat Condis de Bellaterra celebra la gran participació dels bellaterrencs i bellaterrenques en els dies del Gran Recapte d’aquest 2020. Tot i les dificultats derivades de la pandèmia, enguany s’han recollit al voltant de 30.000 euros per adquirir menjar per les persones necessitades, en una campanya que es repeteix cada any.

Aquest 2020, però, la recollida va ser diferent. Si bé normalment els clients dels supermercats donen directament aliments als establiments, a causa de la pandèmia de COVID-19, enguany el recapte ha sigut de donacions econòmiques. Tot i que les entregues als supermercats i establiments es van dur a terme entre el 16 i el 22 de novembre, a la web encara es pot donar fins al 16 de desembre.

A nivell de Catalunya, la campanya organitzada pel Banc dels Aliments ha recollit ja més de 3 milions d’euros, la meitat de la xifra de 6 milions que s’havien marcat. Les donacions s’han rebut de fins a 3.493 establiments adherits des de tot el territori.

A Bellaterra, els 30.000 euros (aproximadament un 1% del total recaptat a Catalunya) són especialment rellevants, ja que han vingut de 2.900 vendes, segons expliquen des de l’establiment. Una xifra molt positiva, tenint en compte que només hi ha vora 2.800 habitants al poble. “Està molt bé per la quantitat de gent que viu a Bellaterra”, remarcaven des del supermercat, que també diu que van comptar només amb un voluntari el divendres i dos el dissabte.

De forma paral·lela, des del Condis també s’alegren perquè en el marc del Gran Recapte també hi ha hagut donacions per altres projectes. En concret, remarquen que la caixa de donacions de menjar a Cáritas, instal·lada a l’entrada del supermercat, ha rebut molts articles tot i no entrar dins la iniciativa del Banc dels Aliments.

FOTO PORTADA: L’espai de recollida de menjar per a Cáritas al supermercat | Laia TR

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: