Francisco Correderas és el nou president del Partit Popular a Cerdanyola del Vallès. Al nomenament de Correderas, qui s’ha marcat l’objectiu de revitalitzar el partit, se suma la renovació depart de l’executiva de la seva secció cerdanyolenca del PP. 

Aquesta setmana, la direcció provincial del PP ha ratificat el nomenament de Francisco Correderas com a nou president dels populars a Cerdanyola, ocupant el càrrec que va deixar Álvaro Hernández, qui segueix afiliat al partit. Correderas s’ha marcat com a primera misió intentar revitalitzar el partit. “Per aquest motiu vol contactar de forma directa amb tots els afiliats i simpatitzants del partit, que a poc a poc s’han allunyat, per tal de poder recuperar el projecte del PP de Cerdanyola”, afirmen des de la formació.

El nou presidente destaca que en les darreres setmanes han recuperat “persones molt valuoses i que han treballat molt” pel partit tant a nivell local com provincial “com són Enrique Oliveras o Jaume Galito“.  A més, Correderas assenyala que vol tenir contacte “amb les diferents entitats del municipi, ja que coneixen de forma molt directa la crisi econòmica i sanitaria que estan patint els veïns”. “Vull saber com els podem ajudar des del PP i lluitar amb l0’quip de govern municipal perquè es puguin cumplir les propostes que ens fan”, afegeix Correderas.

Francisco Correderas també remarca que, un cop la COVID-19 no sigui un perill per a la salut de la gent, reobriran la seva seu a la ciutat, “perquè sigui un espai on poder escoltar tots els veïns de Cerdanyola”.

La nova executiva encapçalada per Correderas està formada per Anabel Plans com a secretaria general; Enrique Oliveras com a secretari general adjunt; Manuel Buenaño com a portaveu i els vocals Jaume Galito, Gertrudis MasachsAna MartínAmadora PeñaJosé Luís Laguna i Mónica Pérez.

FOTO PORTADA: Francisco Correderas, nou president del PP a la ciutat | Cedida