La Universitat Autònonoma de Barcelona celebrarà la xerrada “Estem cuidant a qui cuida? Una perspectiva de gènere i classe a la gestió de la pandèmia”. El col·loqui, presentat per la doctoranda en Sociologia de la UAB, Núria Alcaraz Coca, se celebrarà el proper dijous 10 de desembre, a les 13 h, i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

La xerrada està organitzada per la Unitat de Dinamització Comunitària de l’Autònoma i implicarà a tres generacions de dones sociòlogues parlant sobre com s’estan gestionant les cures en temps de la COVID. Una possibilitat per abordar un tema que, si en la societat pre-pandèmia ja era rellevant, en el context actual sembla més determinant que mai.

Una Festa Major limitada

La xerrada tanca el cicle d’activitats de diferents tipus que s’han dut a terme enguany com a alternativa a la tradicional Festa Major de la UAB, que se sol celebrar a principis del mes de novembre. El calendari d’activitats, que ha va començar el passat 29 d’octubre, ha inclòs des del tradicional pregó fins a concerts i xerrades de diferent tipus, tot i que gairebé sempre de forma telemàtica.

I és que enguany, a causa de la incidència de la COVID-19, la majoria d’activitats s’han fet en streaming, a través de la pàgina www.uab.cat/festamajor. Una minoria d’actes s’han fet presencialment a diferents punts del campus de Bellaterra, tot i que sempre amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat sanitària.

Podeu revisar quines han sigut les activitats a la universitat per la Festa Major de la UAB 2020 aquí.

FOTO PORTADA: Columnes de la Universitat Autònoma | UAB