La UAB ofereix una xerrada sobre les cures en la pandèmia

by | nov. 26, 2020 | Societat

La Universitat Autònonoma de Barcelona celebrarà la xerrada “Estem cuidant a qui cuida? Una perspectiva de gènere i classe a la gestió de la pandèmia”. El col·loqui, presentat per la doctoranda en Sociologia de la UAB, Núria Alcaraz Coca, se celebrarà el proper dijous 10 de desembre, a les 13 h, i es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

La xerrada està organitzada per la Unitat de Dinamització Comunitària de l’Autònoma i implicarà a tres generacions de dones sociòlogues parlant sobre com s’estan gestionant les cures en temps de la COVID. Una possibilitat per abordar un tema que, si en la societat pre-pandèmia ja era rellevant, en el context actual sembla més determinant que mai.

Una Festa Major limitada

La xerrada tanca el cicle d’activitats de diferents tipus que s’han dut a terme enguany com a alternativa a la tradicional Festa Major de la UAB, que se sol celebrar a principis del mes de novembre. El calendari d’activitats, que ha va començar el passat 29 d’octubre, ha inclòs des del tradicional pregó fins a concerts i xerrades de diferent tipus, tot i que gairebé sempre de forma telemàtica.

I és que enguany, a causa de la incidència de la COVID-19, la majoria d’activitats s’han fet en streaming, a través de la pàgina www.uab.cat/festamajor. Una minoria d’actes s’han fet presencialment a diferents punts del campus de Bellaterra, tot i que sempre amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat sanitària.

Podeu revisar quines han sigut les activitats a la universitat per la Festa Major de la UAB 2020 aquí.

FOTO PORTADA: Columnes de la Universitat Autònoma | UAB

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: