EDITORIAL | Costa molt no parlar de la COVID-19

by | nov. 27, 2020 | Editorial

Una dona amb mascareta a la plaça del Pi | Redacció

De veritat que ho hem intentat. Hem intentat no seguir parlant d’aquest virus que ha tergiversat tants plans de vida. I és que la seva arribada ho ha tenyit tot: vides, feines, relacions i expectatives. Ens ha desestabilitzat tant que encara ara, 8 mesos més tard, no ens creiem moltes de les coses que ens passen.

Han canviat els nostres hàbits de consum, la nostra forma de relacionar-nos… i ara caldrà veure com totes aquestes tradicions se situen en l’entrada d’uns mesos tan familiars i tradicionals com el Nadal.

“Mentrestant aquí seguirem, tot esperant que els Reis Mags ens deixin al seu pas una solució, potser en forma de vacuna…”

Són èpoques molt socials i en l’àmbit de Bellaterra una nova oportunitat per, si es vol, tirar endavant petites iniciatives culturals, infantils o educatives. Des d’aquí ens posem a disposició de qui ho vulgui per aglutinar a la comunitat, esdevenir un espai d’intercanvi, fer d’altaveu difusor o de mitjà col·laborador.

Mentrestant aquí seguirem, compartint tot allò que passi i amb l’esperança que els Reis Mags ens deixin, al seu pas, alguna solució sembla ser que en forma de vacuna.

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: