De veritat que ho hem intentat. Hem intentat no seguir parlant d’aquest virus que ha tergiversat tants plans de vida. I és que la seva arribada ho ha tenyit tot: vides, feines, relacions i expectatives. Ens ha desestabilitzat tant que encara ara, 8 mesos més tard, no ens creiem moltes de les coses que ens passen.

Han canviat els nostres hàbits de consum, la nostra forma de relacionar-nos… i ara caldrà veure com totes aquestes tradicions se situen en l’entrada d’uns mesos tan familiars i tradicionals com el Nadal.

“Mentrestant aquí seguirem, tot esperant que els Reis Mags ens deixin al seu pas una solució, potser en forma de vacuna…”

Són èpoques molt socials i en l’àmbit de Bellaterra una nova oportunitat per, si es vol, tirar endavant petites iniciatives culturals, infantils o educatives. Des d’aquí ens posem a disposició de qui ho vulgui per aglutinar a la comunitat, esdevenir un espai d’intercanvi, fer d’altaveu difusor o de mitjà col·laborador.

Mentrestant aquí seguirem, compartint tot allò que passi i amb l’esperança que els Reis Mags ens deixin, al seu pas, alguna solució sembla ser que en forma de vacuna.