El número de Nadal del BellaterraDiari ja és al carrer

by | nov. 27, 2020 | BellaterraDiari en Paper

El BellaterraDiari en paper de novembre ja és al carrer | Redacció

Amb el final del mes de novembre arriba als comerços de la Plaça del Pi i les bústies de totes les cases de Bellaterra el nou exemplar del BellaterraDiari en paper. El número 26 de la versió en paper del més destacat de l’actualitat bellaterrenca torna a portar la informació més rellevant del mes i, en aquesta ocasió, se centra en com ha de funcionar la desescalada de la segona onada de la COVID-19 en les pròximes setmanes.

Al nostre recull del mes de novembre, també trobareu l’actualitat més destacada, entre la que es compta la notícia de la reobertura dels bars i restaurants, juntament amb el Club, així com un breu espai sobre l’exposició de “Land Art” dels alumnes de l’Escola Waldorf. A més, podreu llegir sobre el nou rector de la UAB, Javier Lafuente, així com la nova proposta de Ferrocarrils pels denominats com a “trens del silenci“.

D’altra banda, també expliquem la primera mesura de pacificació del Camí Antic més enllà de la pilona, aprovada per l’EMD, i el cas d’un veí que va insultar, humiliar i agredir a treballadores dels comerços de la plaça del Pi.

A més de tot això, també podreu llegir un espai dedicat a les novetats de la Unió de Veïns de Bellaterra i, com cada mes, també el nostre editorial.

Podeu veure la versió en pdf del BellaterraDiari de novembre de 2020 a continuació:

FOTO PORTADA: El BellaterraDiari en paper de novembre ja és al carrer | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: