Amb el final del mes de novembre arriba als comerços de la Plaça del Pi i les bústies de totes les cases de Bellaterra el nou exemplar del BellaterraDiari en paper. El número 26 de la versió en paper del més destacat de l’actualitat bellaterrenca torna a portar la informació més rellevant del mes i, en aquesta ocasió, se centra en com ha de funcionar la desescalada de la segona onada de la COVID-19 en les pròximes setmanes.

Al nostre recull del mes de novembre, també trobareu l’actualitat més destacada, entre la que es compta la notícia de la reobertura dels bars i restaurants, juntament amb el Club, així com un breu espai sobre l’exposició de “Land Art” dels alumnes de l’Escola Waldorf. A més, podreu llegir sobre el nou rector de la UAB, Javier Lafuente, així com la nova proposta de Ferrocarrils pels denominats com a “trens del silenci“.

D’altra banda, també expliquem la primera mesura de pacificació del Camí Antic més enllà de la pilona, aprovada per l’EMD, i el cas d’un veí que va insultar, humiliar i agredir a treballadores dels comerços de la plaça del Pi.

A més de tot això, també podreu llegir un espai dedicat a les novetats de la Unió de Veïns de Bellaterra i, com cada mes, també el nostre editorial.

Podeu veure la versió en pdf del BellaterraDiari de novembre de 2020 a continuació:

FOTO PORTADA: El BellaterraDiari en paper de novembre ja és al carrer | Redacció