[VÍDEO] Ple extraordinari urgent de l’EMD de Bellaterra, el 30 de novembre de 2020

by | des. 1, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Ple EMD Bellaterra | Redacció

La Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra va aprovar amb els vots a favor de Gent per Bellaterra i Convergents, i l’abstenció d’ERC Bellaterra, demanar una línia de crèdit al Banc de Sabadell per 90.000 euros.

La reunió dels partits es va produïr de forma extraordinària i urgent, i es va convocar el mateix 30 de novembre per a celebrar-se el mateix dia. El plenari es va poder seguir pel Facebook de l’EMD de Bellaterra.

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo a continuació:

FOTO PORTADA: Vídeo del ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 30 de novembre del 2020

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: