[VÍDEO] Ple extraordinari urgent de l’EMD de Bellaterra, el 30 de novembre de 2020

by | des. 1, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

Ple EMD Bellaterra | Redacció

La Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra va aprovar amb els vots a favor de Gent per Bellaterra i Convergents, i l’abstenció d’ERC Bellaterra, demanar una línia de crèdit al Banc de Sabadell per 90.000 euros.

La reunió dels partits es va produïr de forma extraordinària i urgent, i es va convocar el mateix 30 de novembre per a celebrar-se el mateix dia. El plenari es va poder seguir pel Facebook de l’EMD de Bellaterra.

Podeu llegir la crònica aquí i veure el vídeo a continuació:

FOTO PORTADA: Vídeo del ple de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra del 30 de novembre del 2020

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: