L’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona tornen a convocar un any més els Premis Literaris de la ciutat. La cita cultural té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa a Bellaterra i tota Cerdanyola.

La presentació dels originals començarà el 9 de desembre i finalitzarà el 8 de febrer de 2021 a les 24 h. A la vegada, els Premis arrenquen un any més amb les següents modalitats:

  • XXVII Premi de Novel•la «Valldaura-Memorial Pere Calders», guardonat amb 3.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XXVI Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», guardonat amb 1.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XII Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», guardonat amb 500 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.

Les institucions convocants animen a les persones afeccionades a escriure perquè es presentin als premis convocats. S’adrecen especialment a les autores i als autors joves i novells, destacant que el premi de narrativa breu «Caterina Albert» és un bon camí per a donar-se a conèixer en el món de les lletres.

Les bases del concurs i la modalitat d’entrega d’originals es podran consultar a través de la pàgina web http://premis-literaris.uab.cat.