Ajuntament i UAB convoquen els Premis Literaris 2021 de la ciutat

by | des. 3, 2020 | Cultura, Terra Literària

Els Premis Literaris de Cerdanyola i la UAB fan honor a tres grans de les lletres catalanes | Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona tornen a convocar un any més els Premis Literaris de la ciutat. La cita cultural té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa a Bellaterra i tota Cerdanyola.

La presentació dels originals començarà el 9 de desembre i finalitzarà el 8 de febrer de 2021 a les 24 h. A la vegada, els Premis arrenquen un any més amb les següents modalitats:

  • XXVII Premi de Novel•la «Valldaura-Memorial Pere Calders», guardonat amb 3.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XXVI Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», guardonat amb 1.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XII Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», guardonat amb 500 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.

Les institucions convocants animen a les persones afeccionades a escriure perquè es presentin als premis convocats. S’adrecen especialment a les autores i als autors joves i novells, destacant que el premi de narrativa breu «Caterina Albert» és un bon camí per a donar-se a conèixer en el món de les lletres.

Les bases del concurs i la modalitat d’entrega d’originals es podran consultar a través de la pàgina web http://premis-literaris.uab.cat.

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: