Ajuntament i UAB convoquen els Premis Literaris 2021 de la ciutat

by | des. 3, 2020 | Cultura, Terra Literària

Els Premis Literaris de Cerdanyola i la UAB fan honor a tres grans de les lletres catalanes | Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament de Cerdanyola i la Universitat Autònoma de Barcelona tornen a convocar un any més els Premis Literaris de la ciutat. La cita cultural té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa a Bellaterra i tota Cerdanyola.

La presentació dels originals començarà el 9 de desembre i finalitzarà el 8 de febrer de 2021 a les 24 h. A la vegada, els Premis arrenquen un any més amb les següents modalitats:

  • XXVII Premi de Novel•la «Valldaura-Memorial Pere Calders», guardonat amb 3.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XXVI Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», guardonat amb 1.000 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.
  • XII Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert», guardonat amb 500 euros, i l’obra serà publicada pel Servei de Publicacions de la UAB.

Les institucions convocants animen a les persones afeccionades a escriure perquè es presentin als premis convocats. S’adrecen especialment a les autores i als autors joves i novells, destacant que el premi de narrativa breu «Caterina Albert» és un bon camí per a donar-se a conèixer en el món de les lletres.

Les bases del concurs i la modalitat d’entrega d’originals es podran consultar a través de la pàgina web http://premis-literaris.uab.cat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de música a El Musical de Bellaterra. És justament en motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes de El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: