Amb l’arribada del mes de desembre, el Club torna a preparar el seu campus d’activitats per a infants i adolescents per les festes nadalenques. El Campus de Nadal del Club Bellaterra se celebrarà enguany en dues modalitats, natació o pàdel, mantenint les més estrictes mesures de seguretat sanitària davant la pandèmia.

Les dues modalitats de campus aniran dirigides a nens i joves d’entre 6 i 16 anys, en grups reduïts de fins a 6 infants, se celebraran els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre, i 4 i 5 de gener. D’altra banda, els horaris aniran de 9 a 12 h pel campus de natació i de 9 a 13 h pel de pàdel.

El pàdel és una opció esportiva ideal per a infants i adolescents | Toni Alfaro

Les inscripcions seran de 25 euros per dia per als socis, amb una oferta de 200 per als 9 dies, i 35 euros pels no socis, amb una oferta de 300 euros per la totalitat del campus.

Com m’hi puc apuntar?

Si voleu més informació sobre el campus de natació, només heu de trucar a la seva encarregada, Rosa Sarabia, al 625 76 15 94, o enviar un email a natacio@club-bellaterra.com.

Si el que voleu és apuntar els vostres infants al campus de pàdel, podeu fer-ho trucant al responsable, Adrià Mas, al 666 10 54 50, o enviar un email a adriapadel@club-bellaterra.com.

No us quedeu sense plaça per aquesta opció ideal per petits i no tan petits per aprofitar el temps en aquests dies de festa!

FOTO PORTADA: La natació és una de les modalitats estrella del campus del Club | Club Bellaterra