L’EMD torna a col·locar els llums de Nadal

by | des. 4, 2020 | Cultura

Un membre de la brigada de l'EMD, col·locant els llums | Toni Alfaro

L’arribada del mes de desembre implica la tornada de la decoració nadalenca als carrers dels municipis, i també a Bellaterra. I és que al nostre poble ja s’estan tornant a col·locar els llums de Nadal a la plaça del Pi, el Centre Cívic i la parròquia de la Santa Creu.

Des d’aquest dijous 3 de desembre, la brigada de l’EMD de Bellaterra ja està col·locant els llums als plàtans de la plaça del Pi.

Llums encesos al 2019 | Toni Alfaro

Enguany, les lluminàries inclouran també, com l’any passat, unes estrelles d’Orient al centre de la plaça, i una esfera sobre el semàfor del pas de vianants que hi ha entre la plaça i l’entrada a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

Al Centre Cívic es torna a posar la cortina lumínica, mentre que a la parròquia de la Santa Creu s’engalanen les palmeres i es posa un gran estel d’Orient.

Els estels d’Orient encesos durant l’arribada dels Reis Mags 2018 | Redaccio

FOTO PORTADA: Un membre de la brigada de l’EMD, col·locant els llums | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: