L’EMD torna a col·locar els llums de Nadal

by | des. 4, 2020 | Cultura

Un membre de la brigada de l'EMD, col·locant els llums | Toni Alfaro

L’arribada del mes de desembre implica la tornada de la decoració nadalenca als carrers dels municipis, i també a Bellaterra. I és que al nostre poble ja s’estan tornant a col·locar els llums de Nadal a la plaça del Pi, el Centre Cívic i la parròquia de la Santa Creu.

Des d’aquest dijous 3 de desembre, la brigada de l’EMD de Bellaterra ja està col·locant els llums als plàtans de la plaça del Pi.

Llums encesos al 2019 | Toni Alfaro

Enguany, les lluminàries inclouran també, com l’any passat, unes estrelles d’Orient al centre de la plaça, i una esfera sobre el semàfor del pas de vianants que hi ha entre la plaça i l’entrada a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

Al Centre Cívic es torna a posar la cortina lumínica, mentre que a la parròquia de la Santa Creu s’engalanen les palmeres i es posa un gran estel d’Orient.

Els estels d’Orient encesos durant l’arribada dels Reis Mags 2018 | Redaccio

FOTO PORTADA: Un membre de la brigada de l’EMD, col·locant els llums | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: