L’arribada del mes de desembre implica la tornada de la decoració nadalenca als carrers dels municipis, i també a Bellaterra. I és que al nostre poble ja s’estan tornant a col·locar els llums de Nadal a la plaça del Pi, el Centre Cívic i la parròquia de la Santa Creu.

Des d’aquest dijous 3 de desembre, la brigada de l’EMD de Bellaterra ja està col·locant els llums als plàtans de la plaça del Pi.

Llums encesos al 2019 | Toni Alfaro

Enguany, les lluminàries inclouran també, com l’any passat, unes estrelles d’Orient al centre de la plaça, i una esfera sobre el semàfor del pas de vianants que hi ha entre la plaça i l’entrada a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

Al Centre Cívic es torna a posar la cortina lumínica, mentre que a la parròquia de la Santa Creu s’engalanen les palmeres i es posa un gran estel d’Orient.

Els estels d’Orient encesos durant l’arribada dels Reis Mags 2018 | Redaccio

FOTO PORTADA: Un membre de la brigada de l’EMD, col·locant els llums | Toni Alfaro