La jornada esportiva solidària Cap Nen Sense Pilota també pateix enguany els efectes de la pandèmia. Segons han informat des de l’organització de l’activitat anual per recaptar fons per la recerca contra el càncer infantil, la sisena edició, corresponent a l’any 2020, s’haurà de celebrar aquest proper 2021.

Tot i que de moment no hi ha data clara, des de l’organització a on es troba el bellaterrenc Aleix Giol indiquen que “estem treballant per buscar una data pels volts de Setmana Santa o per finals de juny, un cop acabin les escoles i la temporada de futbol federat”. Tanmateix, aclareixen que caldrà que les autoritats permetin celebrar la jornada, segons l’evolució de la pandèmia de COVID-19.

Malgrat les males notícies, des de l’organització del Cap Nen Sense Pilota, que entrega els diners recaptats a l’Hospital Sant Joan de Déu, indiquen que estan buscant nova seu “que ens permeti seguir creixent”. A més, afegeixen que aquest creixement serà “cap al futbol inclusiu“. Ho faran conjuntament amb el Campus Campions, “per seguir sumant valors dins el món del futbol, i compartir i facilitar l’esdeveniment a persones que practiquen el futbol amb diversitat sensorial, funcional i intel·lectual”, diuen en un comunicat.

La jornada esportiva ha anat millorant any rere any en les seves cinc edicions tant en participació com en espònsors i recaptació. En l’edició de 2019, la iniciativa solidària va arribar a recollir fins a 4.500 euros nets per Sant Joan de Déu i la iniciativa Campus Índia, per la integració i l’educació dels nens i nenes a aquest país a través del futbol.

FOTO PORTADA: Un moment durant la jornada del 2019 del Cap Nen Sense Pilota | Cap Nen Sense Pilota