La Cursa de la UAB s’adapta a la pandèmia per seguir recaptant fons per La Marató

by | des. 9, 2020 | Esports

Enguany, la cursa es podrà fer de forma individual i seguir col·aborant amb La Marató de TV3 | UAB

Enguany, la pandèmia ha obligat a buscar un nou format per a poder continuar contribuint a aquesta causa solidària. Així que la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, i l’esponsorització d’Applus+ Laboratories, organitzen enguany la Cursa i caminada solidària de la UAB en suport a la Marató de TV3, amb un nou format, més segur de cara a la COVID-19.

Del 7 de desembre al 7 de febrer es podrà participar a la cursa i caminada de 10 Km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda, així com als reptes i modalitats que es plantegi cadascú, ja sigui de manera individual o col·lectiva.

A través d’una aplicació, cadascú triarà la seva cursa i s’aniran sumant quilòmetres solidaris i donacions. Seran un munt de curses en una: es podran fer des de qualsevol indret –a mida de cadascú- i es podran marcar reptes col·lectius i individuals.

Des del 7 de desembre es disposa de l’aplicació dels Amics de la UAB -que es pot descarregar al mòbil-, on es poden registrar els reptes, els quilòmetres solidaris recorreguts entrenant i duent a terme els reptes. Es podran fer les donacions a partir d’1€ a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

Es recolliran fotos i vídeos per fer un mosaic de tots els i les participants a la mateixa aplicació i al web de la cursa.

En aquesta edició, a més, es sumaran el compromís i els “esforços” dels instituts i les escoles de Cerdanyola del Vallès i dels col·lectius i entitats de la UAB i de Cerdanyola que vulguin afegir reptes propis.

La UAB desenvolupa importants recerques per lluitar contra la COVID-19 i és vital conscienciar la societat i la comunitat que gestiona les polítiques públiques de la necessitat de cooperar i d’obtenir recursos per investigar el coronavirus SARS-CoV-2

Des de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es vol transmetre un missatge d’agraïment a totes aquelles persones que des de l’àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre molts d’altres, estan al capdavant de la gestió de la primera línia de l’emergència pel coronavirus en tots els seus vessants. 

FOTO PORTADA: Mosaic promocional de participacions per la Cursa de la UAB 2020 | UAB

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

Torna la Sansi de Bellaterra després de l’anul·lació de l’any anterior

er anul·lada l’any anterior des de l’EMD en motiu de la Covid-19. Enguany, les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i s’espera que sigui, com és habitual, una de les curses populars de la diada amb més participants a Catalunya, que en darreres edicions han superat els 1000 inscrits

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: