Dues entitats de Bellaterra s’han posat en marxa per articular campanyes solidàries aquest Nadal. Es tracta del Grup Escolta Bellaterra, qui ha engegat una recollida solidària per ajudar a les persones refugiades de Bòsnia i Sèrbia i i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau que s’ha articulat com a punt de recollida de joguines per a infants amb situacions socioeconòmiques o familiars complicades a la ciutat.

Segons explicava l’EMD de Bellaterra en un comunicat, les dues entitats engegaran una campanya de donacions fins al 20 de desembre, en la que també participa l’administració bellaterrenca. Al llarg dels propers dies, des del Cau recolliran roba, aliments i mantes pels refugiats, mentre que l’associació veïnal s’unirà a una campanya de la Creu Roja per recaptar joguines pels infants més necessitats.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de GEB (@grup_escolta_bellaterra)

Els punts a on es podran lliurar tant la roba i aliments com les joguines seran dos. D’una banda, el Centre Cívic de Bellaterra, que es mantindrà obert de dilluns a diumenge entre les 9 i les 13 h, i als caps de setmana per la tarda, entre les 16 i les 19 h. De l’altra, es podrà donar també al Centre Cívic del Turó de Sant Pau, trucant prèviament al 659480909.

Des de les entitats demanen que la roba, els aliments i les mantes estiguin en bon estat, i que les joguines siguin noves i no estiguin embolicades.

FOTO PORTADA: El Centre Cívic de Bellaterra serà un dels dos punts de recollida | EMD Bellaterra