El Grup Escolta i l’Associació de Veïns del Turó organitzen una recollida solidària

by | des. 11, 2020 | Societat

FOTO PORTADA: El Centre Cívic de Bellaterra serà un dels dos punts de recollida | EMD Bellaterra

Dues entitats de Bellaterra s’han posat en marxa per articular campanyes solidàries aquest Nadal. Es tracta del Grup Escolta Bellaterra, qui ha engegat una recollida solidària per ajudar a les persones refugiades de Bòsnia i Sèrbia i i l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau que s’ha articulat com a punt de recollida de joguines per a infants amb situacions socioeconòmiques o familiars complicades a la ciutat.

Segons explicava l’EMD de Bellaterra en un comunicat, les dues entitats engegaran una campanya de donacions fins al 20 de desembre, en la que també participa l’administració bellaterrenca. Al llarg dels propers dies, des del Cau recolliran roba, aliments i mantes pels refugiats, mentre que l’associació veïnal s’unirà a una campanya de la Creu Roja per recaptar joguines pels infants més necessitats.

Els punts a on es podran lliurar tant la roba i aliments com les joguines seran dos. D’una banda, el Centre Cívic de Bellaterra, que es mantindrà obert de dilluns a diumenge entre les 9 i les 13 h, i als caps de setmana per la tarda, entre les 16 i les 19 h. De l’altra, es podrà donar també al Centre Cívic del Turó de Sant Pau, trucant prèviament al 659480909.

Des de les entitats demanen que la roba, els aliments i les mantes estiguin en bon estat, i que les joguines siguin noves i no estiguin embolicades.

FOTO PORTADA: El Centre Cívic de Bellaterra serà un dels dos punts de recollida | EMD Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'últim BellaterraDiari en paper de l'any ja és al carrer - BellaterraDiari - […] banda, també podreu llegir sobre la recollida solidària de roba, menjar, mantes i joguines que van dur a terme…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: