Ens deixa Xavier Carballeira Martí

by | des. 13, 2020 | Esqueles

El 12 de desembre ens va deixar el bellaterrenc Xavier Carballeira Martí. Afectat per una malaltia, la vetlla es farà dilluns 14 de desembre de 9 a 11 hores al Tanatori de Sant Cugat i la cerimònia serà al mateix tanatori a les 11 hores.

Descansi en pau i una abraçada a tots els seus familiars.

Vols llegir més…?

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

“Va morir massa aviat el dilluns 28 de juny als 60 anys. La imatge que acompanya aquest text és del dia que la família i els amics ben propers ho celebràvem. La cerimònia serà al Tanatori de Mirasol dissabte 3 de juliol a les 11 hores (hora a confirmar) i la vetlla a partir de demà 2 de juliol”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: