Centres comercials oberts i permesa la mobilitat dins el Vallès al cap de setmana

by | des. 14, 2020 | Mobilitat, Societat

Entrada a la carretera de Bellaterra des del Centre Direccional | Ana Egea

A partir d’aquest dilluns 14 de desembre es poden reobrir els centres comercials a l’aire lliure i els tancats amb un 30% de l’aforament garantint els controls d’accés i les condicions de ventilació. Ho va decidir el PROCICAT aquest dissabte 12 de desembre.

A més, també s’ha decidit que el confinament municipal de cap de setmana, que comprèn de les 6 del matí del divendres a les 6 del matí del dilluns, passarà a ser comarcal a partir de divendres. Tot i això, es manté la restricció en l’entrada i sortida de Catalunya.

Malgrat els canvis en les restriccions, el Govern de la Generalitat demana que els desplaçaments fora del domicili es limitin en la mesura del possible i s’aconsella adoptar una estratègia de desplaçaments basada en les “bombolles de convivència” o “bombolles ampliades”.

Més enllà de la mobilitat i els comerços, també es veuran afectats els centres d’activitats culturals i religioses, que podran ampliar la restricció d’aforament en d’un nombre de 500 a 1000 persones, sempre que es respecti el 50% màxim de l’aforament. 

FOTO PORTADA: Entrada a la carretera de Bellaterra des del Centre Direccional | Ana Egea

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Desè mes de pandèmia: baixen els indicadors de risc a la ciutat a l'espera del Nadal - BellaterraDiari - […] caiguda en el nombre de casos ha fet que les autoritats hagin decidit seguir avançant en la desescalada, i…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: