Centres comercials oberts i permesa la mobilitat dins el Vallès al cap de setmana

by | des. 14, 2020 | Societat

Entrada a la carretera de Bellaterra des del Centre Direccional | Ana Egea

A partir d’aquest dilluns 14 de desembre es poden reobrir els centres comercials a l’aire lliure i els tancats amb un 30% de l’aforament garantint els controls d’accés i les condicions de ventilació. Ho va decidir el PROCICAT aquest dissabte 12 de desembre.

A més, també s’ha decidit que el confinament municipal de cap de setmana, que comprèn de les 6 del matí del divendres a les 6 del matí del dilluns, passarà a ser comarcal a partir de divendres. Tot i això, es manté la restricció en l’entrada i sortida de Catalunya.

Malgrat els canvis en les restriccions, el Govern de la Generalitat demana que els desplaçaments fora del domicili es limitin en la mesura del possible i s’aconsella adoptar una estratègia de desplaçaments basada en les “bombolles de convivència” o “bombolles ampliades”.

Més enllà de la mobilitat i els comerços, també es veuran afectats els centres d’activitats culturals i religioses, que podran ampliar la restricció d’aforament en d’un nombre de 500 a 1000 persones, sempre que es respecti el 50% màxim de l’aforament. 

FOTO PORTADA: Entrada a la carretera de Bellaterra des del Centre Direccional | Ana Egea

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Desè mes de pandèmia: baixen els indicadors de risc a la ciutat a l'espera del Nadal - BellaterraDiari - […] caiguda en el nombre de casos ha fet que les autoritats hagin decidit seguir avançant en la desescalada, i…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: