El ministre Illa indica que les vacunes de la COVID-19 arribaran al gener

by | des. 14, 2020 | Societat

Salvador Illa, ministre de Sanitat | ACN

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat aquest dilluns que la campanya de vacunació contra la Covid-19 començarà a “mitjans de gener”. Sanitat espera que l’Agència Europea del Medicament aprovi la vacuna de Pfizer –que ja ha estat aprovada a altres països- el 29 de desembre i la de Moderna el 12 de gener.

La campanya es durà a terme per fases i Illa ha apuntat que les dosis “no arribaran totes el 4 o 5 de gener”, però ha promès que “hi haurà vacunes per tothom” i fins i tot “en sobraran” per enviar a altres països, perquè a l’Estat li pertoquen 140 milions de vacunes per immunitzar 80 milions de persones.

“Hi haurà vacunes per a tothom” i fins i tot “sobraran”, ha afirmat el ministre, qui ha insistit en el caràcter “progressiu” de l’estratègia de vacunació a l’Estat espanyol, que comença pel personal sanitari i els col·lectius més vulnerables al virus.

En una entrevista a Público, Illa també apunta que creu que l’Estat pot assolir la immunitat de grup a finals de l’estiu del 2021. Segons el ministre aleshores prop del 70% de la població ja haurà rebut la vacuna.

Amb tot, el Ministeri adverteix que no serà el final de la pandèmia, que no tindrà lloc fins al 2022, quan un alt percentatge de la població mundial hagi rebut la vacuna.

FOTO PORTADA: Salvador Illa, ministre de Sanitat | ACN

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: