Renfe acaba les obres de millora a l’estació de Cerdanyola Universitat

by | des. 16, 2020 | Societat

Un dels nous ascensors a l'estació de Cerdanyola Universitat | Renfe

Renfe ha finalitzat les tasques de millora de l’estació de Cerdanyola Universitat, al límit amb la Universitat Autònoma, que permet que l’estació sigui totalment accessible. Aquestes actuacions s’han realitzat en 13 mesos i han disposat d’un pressupost de 1.233.438 euros.

Les principals actuacions han consistit en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible:

  • Instal·lació de tres nous ascensors d’accés a les andanes
  • Rehabilitació del pas inferior i rampes existents
  • Recrescut  i prolongació d’andanes fins als 200 metres i instal.lació de senyalització podotàctil
  • Adequació i millora del enllumenat de vestíbul, andanes i pas inferior
  • Rehabilitació de les marquesines de les andanes

L’estació de Cerdanyola Universitat compta amb serveis de les línies R7 i R8. Diàriament, abans de la pandèmia, la utilitzaven 6.196 viatgers de mitjana en dia laborable, que poden desplaçar-se a Barcelona Sant Andreu Arenal en menys de 20 minuts.

Pla d’estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020- 2030. El Pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

En aquesta primera fase del pla d’estacions per a rodalia de Barcelona, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

FOTO PORTADA: Un dels nous ascensors a l’estació de Cerdanyola Universitat | Renfe

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: