Renfe acaba les obres de millora a l’estació de Cerdanyola Universitat

by | des. 16, 2020 | Societat

Un dels nous ascensors a l'estació de Cerdanyola Universitat | Renfe

Renfe ha finalitzat les tasques de millora de l’estació de Cerdanyola Universitat, al límit amb la Universitat Autònoma, que permet que l’estació sigui totalment accessible. Aquestes actuacions s’han realitzat en 13 mesos i han disposat d’un pressupost de 1.233.438 euros.

Les principals actuacions han consistit en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible:

  • Instal·lació de tres nous ascensors d’accés a les andanes
  • Rehabilitació del pas inferior i rampes existents
  • Recrescut  i prolongació d’andanes fins als 200 metres i instal.lació de senyalització podotàctil
  • Adequació i millora del enllumenat de vestíbul, andanes i pas inferior
  • Rehabilitació de les marquesines de les andanes

L’estació de Cerdanyola Universitat compta amb serveis de les línies R7 i R8. Diàriament, abans de la pandèmia, la utilitzaven 6.196 viatgers de mitjana en dia laborable, que poden desplaçar-se a Barcelona Sant Andreu Arenal en menys de 20 minuts.

Pla d’estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020- 2030. El Pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

En aquesta primera fase del pla d’estacions per a rodalia de Barcelona, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

FOTO PORTADA: Un dels nous ascensors a l’estació de Cerdanyola Universitat | Renfe

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: