L’associació de comerciants de Bellaterra ha indicat al BellaterraDiari que la festa de celebració del Nadal d’enguany no es durà a terme. La coneguda com a Copa de Nadal, que implica al teixit comercial de la localitat no se celebrarà aquest 2020, després de 10 anys de celebració, a causa de la pandèmia de COVID-19 i les restriccions d’aforament que s’hi associen.

Aquesta festa, celebrada any rere any des del 2011, aplega als treballadors i propietaris dels comerços de la plaça del Pi i altres parts de Bellaterra al local de Taller de Serveis com una forma de celebrar les festes nadalenques en comunitat. Enguany, però, des de l’associació lamenten no poder celebrar la seva X edició, que quedarà ajornada pel 2021.

Pel que fa a l’entrega del Premi Bellaterra a un o una integrant de la comunitat bellaterrenca per la seva tasca, que s’entrega any rere any durant la Copa de Nadal, es lliurarà enguany a través d’una cerimònia virtual al mes de gener. En aquesta entrega especial i telemàtica del premi, el jurat estarà format pels tres últims guardonats: Víctor Monferrer de la Llibreria Paper’s (2017), Laia Tardós del BellaterraDiari (2018) i Queralt Martín de La Llar d’en Pitus (2019).

FOTO PORTADA: Representants de l’immobiliària Axis i la perruqueria Teresa Romero | Toni Alfaro