Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 15 de desembre un home de 30 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat per un robatori amb força al Camí Antic de Sant Cugat de Bellaterra. Va ser al voltant de les 18.50 hores del dimecres, quan una patrulla va rebre l’avís sobre el delicte.

En el moment que s’apropaven al domicili, al mateix Camí Antic, els Mossos van observar una persona que estava molt nerviosa. Quan s’hi van acostar, l’home no va saber dir que hi feia allà ni perquè estava tan nerviós, i a més el telèfon no li parava de sonar i no l’agafava.

Els agents van escorcollar l’home i van localitzar una llanterna de petites dimensions i 14 bosses de plàstic, usades habitualment per guardar les joies sostretes i un tros de ferro torçat, eina que podia fer servir per forçar portes i finestres.

Dins del vehicle de lloguer que duia l’home, els agents van localitzar tres jaquetes de color negre amb caputxa i un pantaló de xandall també de color negre. El lladre havia sostret, segons indiquen els agents, set o vuit peces de joieria, amb un valor encara per determinar.

L’home va ser detingut i va passar a disposició judicial aquest 17 de desembre al Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

FOTO PORTADA: Un tram del Camí Antic de Sant Cugat | Toni Alfaro