Els bellaterrencs i bellaterrenques hauran de concertar cita prèvia per les misses dels dies de Nadal. Així ho expliquen des de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra, des d’on indiquen que, a causa de les restriccions per la pandèmia de la COVID-19, l’aforament per les misses estarà limitat al 30%.

I és que, complint amb les restriccions de la fase 1, els actes religiosos només podran tenir vora un terç de la capacitat que originalment tenien les esglésies i parròquies. En el cas de la de Bellaterra, des de les famílies relacionades amb l’activitat parroquial indiquen que el seu poc aforament permetrà que hi hagi pocs assistents a cada missa.

Pel que fa a l’hora de concertar cita, es podrà fer per la pàgina web de la Parròquia de la Santa Creu. A través de la plataforma virtual, els bellaterrencs i bellaterrenques es podran registrar posant el nom de contacte i el nombre de familiars.

Des de la parròquia expliquen que es podrà assistir amb fins a 30 minuts d’antelació perquè el personal pugui acompanyar els assistents als seus llocs. De manera extraordinària, s’han habilitat llocs especials, i per tant es prega que es respecti la puntualitat.

Podeu veure els horaris de cada missa a continuació:

Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu
Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu

FOTO PORTADA: La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro