La parròquia de la Santa Creu demana reservar hora per les misses de Nadal

by | des. 21, 2020 | Cultura

La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro

Els bellaterrencs i bellaterrenques hauran de concertar cita prèvia per les misses dels dies de Nadal. Així ho expliquen des de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra, des d’on indiquen que, a causa de les restriccions per la pandèmia de la COVID-19, l’aforament per les misses estarà limitat al 30%.

I és que, complint amb les restriccions de la fase 1, els actes religiosos només podran tenir vora un terç de la capacitat que originalment tenien les esglésies i parròquies. En el cas de la de Bellaterra, des de les famílies relacionades amb l’activitat parroquial indiquen que el seu poc aforament permetrà que hi hagi pocs assistents a cada missa.

Pel que fa a l’hora de concertar cita, es podrà fer per la pàgina web de la Parròquia de la Santa Creu. A través de la plataforma virtual, els bellaterrencs i bellaterrenques es podran registrar posant el nom de contacte i el nombre de familiars.

Des de la parròquia expliquen que es podrà assistir amb fins a 30 minuts d’antelació perquè el personal pugui acompanyar els assistents als seus llocs. De manera extraordinària, s’han habilitat llocs especials, i per tant es prega que es respecti la puntualitat.

Podeu veure els horaris de cada missa a continuació:

Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu
Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu

FOTO PORTADA: La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: