La parròquia de la Santa Creu demana reservar hora per les misses de Nadal

by | des. 21, 2020 | Cultura

La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro

Els bellaterrencs i bellaterrenques hauran de concertar cita prèvia per les misses dels dies de Nadal. Així ho expliquen des de la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra, des d’on indiquen que, a causa de les restriccions per la pandèmia de la COVID-19, l’aforament per les misses estarà limitat al 30%.

I és que, complint amb les restriccions de la fase 1, els actes religiosos només podran tenir vora un terç de la capacitat que originalment tenien les esglésies i parròquies. En el cas de la de Bellaterra, des de les famílies relacionades amb l’activitat parroquial indiquen que el seu poc aforament permetrà que hi hagi pocs assistents a cada missa.

Pel que fa a l’hora de concertar cita, es podrà fer per la pàgina web de la Parròquia de la Santa Creu. A través de la plataforma virtual, els bellaterrencs i bellaterrenques es podran registrar posant el nom de contacte i el nombre de familiars.

Des de la parròquia expliquen que es podrà assistir amb fins a 30 minuts d’antelació perquè el personal pugui acompanyar els assistents als seus llocs. De manera extraordinària, s’han habilitat llocs especials, i per tant es prega que es respecti la puntualitat.

Podeu veure els horaris de cada missa a continuació:

Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu
Horaris de les Misses a la parròquia de la Santa Creu pel Nadal 2020 | Parròquia de la Santa Creu

FOTO PORTADA: La parròquia de la Santa Creu, engalanada durant el Pessebre Vivent 2019 | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: