Vine a tirar la teva Carta de Reis a la Bústia Màgica de Bellaterra!

by | des. 21, 2020 | Cultura, Societat

L'Esquirol Reial ja ha arribat al Taller de Serveis | Laia TR

Bellaterrencs i bellaterrenques! La màgia del Nadal ja ha arribat a Bellaterra i és que des d’avui i fins el dia 5 de gener, totes les persones que així ho vulguin, podran acostar-se a la seu de BellaterraDiari per deixar la Carta pels Reis d’Orient a la Bústia Màgica.

Es tracta d’una bústia vermella coronada per un Esquirol Reial i que ja està a l’espera de rebre les cartes de tots els infants just fora del local, a la plaça del Pi de Bellaterra. Pel que fa als adults, se’ls proposa escriure un desig i col·locar-lo al panell dels desitjos de Bellaterra.

Què desitges per Bellaterra el 2021? Aquesta és la pregunta que es llança enlaire per a que tothom qui ho vulgui, pugui participar i recollir, així, els desitjos de tots els que aquí fem vida.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. El BellaterraDiari de Nadal, ja disponible als comerços de Bellaterra - BellaterraDiari - […] els temes d’actualitat, podreu llegir un article sobre la nostra iniciativa de la Bústia Reial de Bellaterra, instal·lada a…
  2. Què es farà a Bellaterra per Reis? - BellaterraDiari - […] els infants que així ho destgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia de BellaterraDiari…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: