Vine a tirar la teva Carta de Reis a la Bústia Màgica de Bellaterra!

by | des. 21, 2020 | Cultura, Societat

L'Esquirol Reial ja ha arribat al Taller de Serveis | Laia TR

Bellaterrencs i bellaterrenques! La màgia del Nadal ja ha arribat a Bellaterra i és que des d’avui i fins el dia 5 de gener, totes les persones que així ho vulguin, podran acostar-se a la seu de BellaterraDiari per deixar la Carta pels Reis d’Orient a la Bústia Màgica.

Es tracta d’una bústia vermella coronada per un Esquirol Reial i que ja està a l’espera de rebre les cartes de tots els infants just fora del local, a la plaça del Pi de Bellaterra. Pel que fa als adults, se’ls proposa escriure un desig i col·locar-lo al panell dels desitjos de Bellaterra.

Què desitges per Bellaterra el 2021? Aquesta és la pregunta que es llança enlaire per a que tothom qui ho vulgui, pugui participar i recollir, així, els desitjos de tots els que aquí fem vida.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

Aquest any celebrem la 38a Festa Major de Bellaterra. Una tradició que es remunta uns quants anys enrere, cosa que porta a preguntar-nos: Com ha estat aquesta celebració al llarg del temps? Com va ser la primera celebració? Quines activitats es van anar consolidant i quines altres fites i punts d’inflexió es van donar? Repassem la seva evolució

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

Els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se

A partir d’avui els adolescents d’entre 12 i 15 anys ja poden vacunar-se contra la Covid-19 i el que suposarà la immunització d’una de les franges més poblades de Bellaterra.  Amb aquesta convocatòria s’amplien les franges d’edat a qui anava dirigida la vacunació, que fins ara arribava als joves de 16 anys

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

Augmenten les hores d’atenció a les dones i a les diversitats sexuals

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones i les Diversitats Sexuals i de Gènere de Cerdanyola augmentarà oferirà major cobertura horària. Una millora que neix arran del nou contracte entre l’Ajuntament i l’Entitat El Safareig i el Grup de Dones Feministes de Cerdanyola

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. El BellaterraDiari de Nadal, ja disponible als comerços de Bellaterra - BellaterraDiari - […] els temes d’actualitat, podreu llegir un article sobre la nostra iniciativa de la Bústia Reial de Bellaterra, instal·lada a…
  2. Què es farà a Bellaterra per Reis? - BellaterraDiari - […] els infants que així ho destgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia de BellaterraDiari…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: