Vine a tirar la teva Carta de Reis a la Bústia Màgica de Bellaterra!

by | des. 21, 2020 | Cultura, Societat

L'Esquirol Reial ja ha arribat al Taller de Serveis | Laia TR

Bellaterrencs i bellaterrenques! La màgia del Nadal ja ha arribat a Bellaterra i és que des d’avui i fins el dia 5 de gener, totes les persones que així ho vulguin, podran acostar-se a la seu de BellaterraDiari per deixar la Carta pels Reis d’Orient a la Bústia Màgica.

Es tracta d’una bústia vermella coronada per un Esquirol Reial i que ja està a l’espera de rebre les cartes de tots els infants just fora del local, a la plaça del Pi de Bellaterra. Pel que fa als adults, se’ls proposa escriure un desig i col·locar-lo al panell dels desitjos de Bellaterra.

Què desitges per Bellaterra el 2021? Aquesta és la pregunta que es llança enlaire per a que tothom qui ho vulgui, pugui participar i recollir, així, els desitjos de tots els que aquí fem vida.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. El BellaterraDiari de Nadal, ja disponible als comerços de Bellaterra - BellaterraDiari - […] els temes d’actualitat, podreu llegir un article sobre la nostra iniciativa de la Bústia Reial de Bellaterra, instal·lada a…
  2. Què es farà a Bellaterra per Reis? - BellaterraDiari - […] els infants que així ho destgin, ja poden venir a dipositar les seves cartes a la Bústia de BellaterraDiari…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: